Перейти до змісту

CEM

Учасники
  • Постів

    357
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

41 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

12 425 переглядів профілю
  1. Який пароль на роутер ставлять працівники ВОМ? можна в ПП написати. Дякую!
  2. Авто огляне людина яка проживає за кордоном і займається підбором авто. Прижене до кордону. Через кордон пережене дружина, донька.
  3. Я вже зрозумів Вашу позицію. Для Вас це незаконно але правильно?
  4. Людина не зрозуміла навіть з якої сторони прилетіло.
  5. Діти постійно катаються на роликах і велосипедах по цій дорозі, бо асфальт без ям. Як правило більше 1-2 годин ніхто там не стояв. Зі слів автовласника був випадок коли він вийшов тільки із машини каміння полетіло в машину, але не влучило! Якщо підсумувати це все, у нас у дворі адекватні автовласники. І вся моя писанина не повинна когось образити чи принизити, але вирішувати питання кидаючи каміння це не правильно. Рано чи пізно я вичислю хто це зробив і взнаю справжній мотив його дій? Чи заважали ті машини йому особисто на доріжці чи були інші причини!
  6. to ForZa, без обід, але у Вас набір слів! Людина припаркувалась і нічого не порушила. При нормальних умовах там повинен стояти знак і бути розмітка, як у цивілізованих країнах. Я пропонував намалювати хоча б розмітку, щоб люди які не проживають в даному дворі не нарвались на неприємність. Думаю в майбутньому так і зроблять. Я також проти порушень правил, паркування на газонах і в не встановлених місцях, але ми розбираємо конкретно цей випадок! П.С. Мій тесть був запаркований правильно, якщо подивитесь відео він стояв де меган. Я висловлюю свою думку! Де гарантії, що завтра каміння не попаде у правильно припарковане авто чи дитину яка катається на роликах, або ще гірше мамочок які з колясками їдуть по дорозі?
  7. Які "чудеса" він витворив? Коли не має місць люди стають там тимчасово, або під самий підїзд, потім перепарковуються! Ще питання?
  8. Млять, чуваки! Якого милого Ви судете по фотці. Я живу в даному дворі. Коли він паркувався вільних місць не було. Під підїздом машини вдень стоять не довго і постійно змінюються, плюс ще хостел якраз в третьому під'їзді і часто буває, що в один момент не має де запаркуватись! Як правило кидають каміння в машини людей які не проживають в даному будинку. По моїм підрахункам це вже 14-те авто, просто не всі викликали міліцію. П.С. Розвалили лобове моєму тестю який був запаркований по всім правилам (не навпроти доріжки)! Це також на вашу думку норм?
  9. Щоб дитина в ігри не грала! їй набридло переставляти ігри)). Для мене це "+" Після оновлення на 9.0 переставав працювати голосовий пошук і chromecast.
  10. Mi box S в користуванні до року. Жодних притензій, навіть після оновлення. Підключення через wi-fi через дві бетонні стіни, постійно крутить ютуб, нагрівання мінімальні. Єдиний "+" дитині не вистачає місця для іграшок! тому дві гри максимум встановлено. Зєднання з блутус пристроями надійне і не втрачає звязок. Не зміг тільки налаштувати виключення телевізора пультом від мi box. П.с. Пульт живучий, кожен день падає на підлогу з висоти 1,0-1,2м, але царапається сильно.
  11. Авто в PL знімається по місцю реєстрації. Є телефони в інтернеті можна подзвонити запитати там нададуть всю інформацію.
  12. CEM

    шроты Луцка

    Дайте номер по розборці mercedes A-сlass. Дякую
×
×
  • Створити...