Перейти до змісту

qaster

Учасники
  • Постів

    1 129
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

8 Байдужий

Відвідувачі профілю

8 425 переглядів профілю
  • Skybass

  1. думаю, топікстартер востаннє "маршрутками" передавав шось цінніше за банку маминого вареннячка
  2. Автолюкс дійсно рулить, Нова Пошта ше (правда, раз прислали у Львів мою посилку)
  3. ну, в кожного свої вар-ти. Він доповнив, шо відправник лоханувся. Воділу чіпати нема смисла тепер
  4. я ж кажу - продай водію його мобіл і паспорт за круглу суму о, редакція твого останнього повідомлення все міняє. Тоді які претензії до тебе? а Ніяких, з їх боку!
  5. нагрузити водія на частину суми, яку реально може віддати. Іншу частину мусиш платити сам
  6. скіко не забирав передачі з Києва і в Києві - на коробках було моє П.І.Б., і водій просив показати паспорт (Вояж Люкс)
  7. спитай мікс_фореве - тєхнарнішого тєхнаря по темі ноутів но борді годі шукати, бо мікс практик
  8. шо-шо.. для роботи з офісними прогами, інету, перегляду фільмів у норм. якості - самальот. Ігри... а нафіга тобі ті ігри, залиш їх тим кому нема більше чим занятись (мені, наприклад)
  9. яскравий приклад мислення "ангелочків" жіночої статі ну і анєк: - Доpогой, возьми меня... - Спи, pодная, мы никyда не едем.
  10. та я пропонував Туману тут виложити інфо, але кинув він мені то у приват. Значить, сія інфа лиш для ізбранних шутю! Туман, розкажіть народу чеснОму, а то я вроді як не маю прва викривать інфо без Вашого дозвола
  11. не пойняв шо значить х100е? а модель не та (тої нема в прайсі Тумана), а троха інакша. Різниця між разєткою і Туманиною канторою, врах. доставку - ті самі $20, про які він писав
  12. Туман, дякую за наводку. Дійсно, можна в Луцьку купити вигідніше ніж в розетці з Києва, але ж то по-принципу "мєста знать нада", тобіш це не загальновідомий вар-т. Тому до встрєчі с Вамі, Туман, я, як пересічна людина без "знайомств" справедливо вважав купівлю в розетці оптимальним вар-том.
×
×
  • Створити...