Перейти до змісту

bidzyura

Учасники
  • Постів

    1 003
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

bidzyura став переможцем дня 1 травня 2010

bidzyura мав найпопулярніший контент!

Репутація

95 Байдужий

Відвідувачі профілю

10 332 перегляду профілю
  1. Новий серіальчик з'явився " Под куполом" по книзі Стівена Кінга, після пілоту можна стверджувати що має бути цікаво..лінк
  2. Kernel, скажіть чи буде і коли Airbites Інтернет на Ветеранів 17? Кругом у всіх будинках є, а там немає...
  3. якщо відмовлять в заміні я би попросив письмову відповідь, й бажано з СЦ а потім з тіми бумагами пішов би айбайт. ну, сьогодні вже в Києві плату забрали до СЦ,й у випадку чого так і буду поступать.Печально це все..
  4. У під'їзді спускається через щитки з чердака на 8 поверх, теж здивувало,що таке могло трапитись. Але що це тепер змінить?
  5. Як повезе, але простіше було б доставити мережеву в РСІ слот. можливо так і прийдеться зробити але ж материнка то була геть нова,та й дорога холєра, кілька днів як користувався, шкода блін...
  6. У мене на новій материнці теж після тієї грози перестав працювати мережевий адаптер...біда...всяко пробував, ніц не допомогло.У техпідтримці провайдера сказали , що полетіла мережева...І що мені тепер робити? Добре , що ще колишню материнку не встиг продать, терміново прийшлось переставлять усе назад. Пострадалу материнку відправив у Київ, по гарантіїї.Як вважаєте,це гарантійний випадок? Замінять чи поремонтують? Про грозу нічого не говорив гарантійникам.
  7. Я на цьому тарифі.Сказати задоволений -це нічого не сказати! Все літає,швидкість стабільно висока(до 86Мб/с).Айпітв завжди добре показує,купа каналів,хоча дивлюсь з них 4-5.Пінг низький,що не може не радувати.
  8. Ну добре а от чи буде повний анлім на ігроманію чи кінозал? Чи даремно сподіватись?
  9. Такий інет якщо і буде то не скоро,і коштувати 75 гривень теж не буде. Ну чому ж не скоро? Конкуренти не сплять,у Київстара за ті ж гроші абсолютно безлімітний,он Airbites потихеньку підкрадається... Та й не у 75 грн. справа,хай 100,так і зараз плачу. Хотілося б не оглядатися на інших й "слині ковтати",щоб не виникало думок про те, що у когось краще,мо' й мені до нього перейти... Якістю надаваних послуг задоволений але ж треба рухатись вперед а не сподіватись на лояльність абонентів, що продовжують юзати Датагруп!
  10. А ще нічого не чути про повністю безлімітні тарифи (без обмежень швидкостей,я маю на увазі)? Чи про IPTV?
  11. Из заявления о разводе: "За время семейной жизни постоянно тащил в постель всякую дрянь: то соседку, то почтальоншу, то меня..." - Ты вообще чем занимаешься? - Людей достаю. - А они? - Они орут. - А морду еще не били? - Нет, пока. Я акушер в роддоме Женщина пришла к колдунье: - Я же тебя просила сделать из моего мужа жеребца! - Я так и сделала! - Ага, – раздеваюсь, а он ржет, и остановиться не может! — В связи с борьбой за клиента компания мобильной связи установила 15 тысяч вышек. Посадила на них охрану и выпустила собак. Теперь из зоны обслуживания не выйдет никто! Сидит золотая рыбка в аквариуме, ну очень такая грустная. У нее спрашивают: — Ты чего такая грустная? — Да меня хакер поймал. — Ну и что? — Дык поломал он меня, раньше три желания исполняла, а теперь до бесконечности! Мужик девушке, делающей ему минет: - Вы, наверное, не расслышали, я вам дал эти 100 долларов со словами: не могли бы вы их разменять.
×
×
  • Створити...