Перейти до змісту

Lukych

Учасники
  • Постів

    209
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

15 Байдужий

5 Підписок

Відвідувачі профілю

5 811 перегляд профілю
  1. Продам диван б/в. Ціна 250 грн. (099) 025 сорок чотири 29
  2. Так мова і велась про святкові дні. Хоча зараз на 15-16 червня квитків на Ковель-Київ немає, пропонується лише сидячий нічний.
  3. Проблема в тому, що з великого портового міста Луцька до Києва зазвичай білетів немає, особливо у якісь святкові дні. За 39 днів до поїзда, коли починається продаж квитків, купейні розходяться за декілька годин
  4. Ця бабця часто на площі голубів годує. Колись сфотографував на телефон літом як у неї птахи на руці сиділи. Такий собі "Один удома 2" в Луцьку.
  5. На розі Шопена і Коперніка за будкою з квасом є стежка через газончик. В кінці її любителі поставити автомобіль "як мені хоцця" постійно перекривають дорогу пішоходам. І якщо пішки можна обійти машину по траві, то мамам з коляскою там трохи складніше. А зимою, коли ще й сніг на обочину згорнутий, то пройти з-за таких водіїі стає дуже важко. На жаль попередні фото ще зимові, ось із останнього - реально коляскою там не проїхати. До попереднього посту: там же на розі Шопена і Коперніка є прохідний двір (лабораторія держстандарту). От при виході з того двору гості даної організації і насінневої інспекції часто влаштовують бесплатну парковку.
  6. Уфф. Нарешті дочитав. Не буду нічого питати про якість і корисність цього продукту. Маю лише два питання: 1. Чому в ракетах двигуни внутрішнього згоряння? Який ракетобудівник придумав на сьогоднішній день такий двигун? 2. Чому на сайті http://www.myffi.biz/ вказується назва фірми Forever Freedom International, а в інформації про реєстрацію сайту вказана адреса іншої фірми: Registrant Address1: 650 Douglas Ave Registrant City: Altamonte Springs Registrant State/Province: Florida Registrant Postal Code: 32714 Registrant Country: United States Гугл мепс за цією адресою (28.673149, -81.390415) показує фірму Fuel freedom.
  7. Судячи по абсолютно однаковому тексту (крім заголовку) - це агентство нерухомості.
  8. Та тема взагалі непотрібна, все-рівно всі ДТП обговорюються тут. Навіть більше. Тре їх обидві закрити і з нового року створити нову тему в автопаті - "ДТП і їх наслідки. 2013". А ще краще, щоб не було причин для такої теми.
  9. Спробуйте підійти до "Лучеська". Там з ремонтом у двір багато вікон та дверей виносили. Може щось підберете.
  10. Re: Факт! До речі мені розповідали про випадок коли банкомат замість гривень почав видавати долари. (Програмний збій мабуть). Інкасатори переплутали касети при заправці банкомату На щастя ще банківське лоббі не відмінило розрахунок купюрами й монетами і не розвело всіх на безкоштовну карточку ... На жаль - http://www.yurincom.com/ua/panoram_of_week/?id=12918
  11. Цікавить охолодження. Якщо не дуже шумить, то в резерв (саму тиху версію ). Напишіть, будь-ласка, контакти в приват.
×
×
  • Створити...