Перейти до змісту

myhajlyk

Учасники
  • Постів

    880
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

31 Байдужий

Відвідувачі профілю

8 622 перегляду профілю
  1. ну так і Київсрав теж закрив для підключення тариф Розмови.Регіон2. Тепер просто Розмови і ціна 35гре
  2. гнав я таку машинку з Нідерландів. Якщо їхати 90 то розхід до 4-5 л дійсно., але після 110-ти ця машинка не просто алкоголічка, а дурна алкоголічка. Там малюсінький бак вроді 45 л, то мені його ледь хватило, щоб Німеччину переїхати, а в Польщі мусив перед Любліном ще дозаправлятись.
  3. Я не відкриваю кран холодної води практично ніколи. зменшую струйку, вода стає теплішою, менший розхід газу. Макс темп згідно тех докуентації - 51 градус, що не є аж супер гаряче. Для порівняння в батьків на централізованому опаленні і водопостачанні руки обпікає Гаряча вода.
  4. 4 поверхи. 20 квартир. Я його не ставив. такі котли у всьому будинку. це як погано чи добре? Мало чи забагато з тех. точки.
  5. 68 кв. Це не за добу а за ніч з 21,00 до 08,00 ранку. Уточню. Трішки перепутав. Мій котел двоконтурний. Тех параметри.
  6. народ не сваріться. Запитайте у мене на рахунок котла. я вам все розкажу. Це не правда.Сучасні котли обладнані різними сенсорами.. і т.д., іншими словами, це як ще 1-на газова плитка. В мене Котел BOSCH, одноконтурний, модельне пам"ятаю. Ціна газу зараз - 3,6 грн, за 1 куб. я починаючи з жовтня економлю газ для зими, тобто опалення включаю лише вночі і оплачую повністю 200 пільгових кубів. Кухню перекрив і не обігріваю взагалі(поки). Розхід газу за ніч з 21.00 до 08,00 становить від 2-ох до 6-ти!!! кубів(якщо крепко бадяжать, то 6-ть, якщо газ хороший -2). В середньому 3-3,5. Зараз температура по квартирі вдень стабільно 19-21 градусів. "Свєжо". але не холодно. Рахуємо - -30 днів* 3,5 куба за ніч = = 105кубів*3,6 = 378 грн. Поїхали далі - - Готування їжі, ванна-діти(2-є) ще забирають від 50 до 70 кубів газу. Тут все просто. Щоб набрати ванну теплої води 38-40 градусів, треба спалити 1 куб. Кому треба поразує далі. Взагалі моджна з високою точністю порахувати чи вийде взагалі ЕКОНОМІЯ від котла?
  7. опишу своє... Село. ОСББ. Квартира 68кв. Котел гріє воду+опалення - - змушений зараз платити по 200 кубів газу. * 3,6 = =720 грн, бо холодною зимою в 300 кубів не вкладусь. Величезну кількість газу економить посудомийка! Світло 150-180 грн, не менше. Світло зекономити не можу. + 300 грн ОСББ. Всього - 720+180+300 = 1200 грн. Це без інтрнету, телефону і т.д.
  8. я б теж залюбки, але хвоста забагато буде стирчати, що створить іншим певні незручності.
  9. Пакко. Ковельська 68. Час обідня пора, вільних місць на парковці обмаль.
  10. може вже було, повторю. Волинську область перейменували... :-) Прикольні такі собі дозволи видані у неіснуючій області.
  11. Ноова Пошта вже починає втрачати клієнтів... Раніше я практично завжди користувався їхніми послугами. якщо щось їде маленьке(1-2-3 кг), то ніби все нічого, а от коли вантаж тяжчає - більше 10-15-20 кг, а ще гірше коли він не габаритний - маса маленька , а обєм великий - тоді Вони виставляють доволі немаленьку ціну. Короче я помаленьку спригнув з їхніх перевізок. Тиждень назад, в п"ятницю дзонить мобілка - піднімаю, каже в трубці тіпа Нова пошта, а чого Ви перестали користуватися нашими послугами? Я їй хвилин так 20 розказував, що на мою думку не так, Вона мені тіпа в понеділок до мене передзвонть !Персональний менеджер!, і запропонує мені супер-пропозицію. Сьогодні вже субота.... ніхто і не дзвонив.. А я потихеньку користуюсь послугами конкуруючих фірм. Можливо не все так швидко , як на НП, але при 2,5 кратній різниці у вартості перевезення, на багато мінусів можна закрити очі.
×
×
  • Створити...