Перейти до змісту

JossRoss

Учасники
  • Постів

    249
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

15 Байдужий

Відвідувачі профілю

4 795 переглядів профілю
  1. Продам герби з дерева. Ясен. Діаметр 30 см. 2100 грн/4 шт. Або 750 грн/шт. На подарнок або як елемент інтерєру.
  2. Мабуть, залежить від стану. Інерційні котушки могли б бути цікаві.
  3. Наявність відповідної освіти обовязкова чи піде вища технічна?
  4. Не хоче наш люд працювати ні головою, ні руками. Все "роботу шукають" на 1000000$! За те бухають професійно! - лише серед своїх знайомих знаю з 10 таких "професіоналів", яким скрізь погано і мало платять. Так, істина давно відома лишень справа в тому що людям які працюють головою платять менше ніж тим що працюють руками. Час помінявся, багато хто залишивсь в минулому де все було якраз навпаки.
  5. А от мене цікавить така собі професія "Верстатник деревообробних верстатів". Хтось працює за такою, яка реальна зарплата?
  6. Воно то так і мабуть відсотків так 99 людей це знає тільки от йіті його в корінь життя це не купка красивих фраз. Конкретно Як взнати що саме тобі до душі? А якщо оте для душі не приносить достатньо грошей?
  7. Ну все це гон і гон. А от якщо серйозно то чи має право отак просто підійти якийсь "уповноважений" і запросити паспорт? В нього мають для цього бути якісь підстави чи ні? І взагалі якими законами регламентується діяльність цієї "еліти"?
  8. Якби ж то тоталітарне. Масони не сплять. Закон про біометричні паспорти, закон про обмеження готівкових розрахунків...Все йде до того, що скоро нас чіпують і гроші всі будуть електронні. А далі рипнувся раб а тут йому грошикі і заморозили... Готуймось.
  9. Може і хоче. вона ще в темі, а то щось не видно давно?
  10. І шо воно зараз? Давно не чути фронтових сводок! Заглохло вже все, чи можна іти тинятись містом вечорами?
×
×
  • Створити...