Перейти до змісту

WILDCHILD

Учасники
  • Постів

    355
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

16 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

10 226 переглядів профілю
  1. нефакт може поробити поки не забанять) П.С. звідкі в тебе така інфа ти на волі робиш\робив?
  2. в звичайних модемах (аріс,тплінк,томпсон,каон) від волі системне меню недоступне тобто налаштувань ніяких незробити крім тих в які вбудований роутер але там налаштування сугубо вайфая воля неможе підключити офіційно абонента зі своїм модемом така можливість взагалі відсутня якщо підключити його до мережі то він проробить приблизно 3-5 днів максимум (но це неточно)
  3. єдина умова це зклонувати мак адресу з існуючого модема но це не точно якщо невийде то можуть заблокувати мак адресу модема
  4. сумніваюся що заробить але треба потестувати) на волі трошки інші модеми якщо маєш кабельне від волі підключи і побачиш
  5. Перевізники Луцька проти електронного квитка і хочуть проїзд по 7 гривень https://volynua.com/posts/perevizniki-lutska-proti-elektronnogo-kvitka-i-hochut-proizd-po-7-griven?fbclid=IwAR1aMhvCFloZBuqPXc2pu9DBpi6m8li-xsoP9fOQ1x2mN076iSVt8u089CA цікаво цікаво (пишу з телефона можливі помилки)
  6. адреса підійде? (інтернет у батьків договір непам'ятаю)
  7. В кого не робить датагруп? Підтримка сказала що аварія і цілий день її неможуть усунути.
  8. Чорного немає? Потрібен чорний і тільки чорний Це на подарунок
  9. xiaomi MI MAX 3 4/64 Який колір, прошивка глобальна ( оновлення по wi-fi) чи китайська? На коли він може бути в Луцьку?
  10. Питання до знавців (і не тільки) де в Луцьку продають ножі (мається на увазі де великий вібір)?
×
×
  • Створити...