Перейти до змісту

LaMeRiLKiN

Учасники
  • Постів

    1 002
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

265 Поважний

4 Підписка

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Терміново продам шафу у передпокій (прихожу) б/в, орієнтовно 2005 року виготовлення. Частково розібрано на 4 окремі секції. Загальна довжина ~4 м, товщина ~40 см, висота ~2,2 м. Стан на 4+, ціна 1000 грн. Самовивіз з району пр. Грушевського.
  2. Дарую будівельний бій (стяжка з підлоги), приблизно 2-2,5 м.куб, в мішках. Самовиніс і самовивіз з району обласної лікарні. о5о 999 22 51
  3. Забув відписатись. Проблема вирішилась без моєї участі і, видно, була зовнішня. Напевно, у когось з сусідів була подібна ситуація і викликав майстрів провайдера. Тепер все ок, жодних нарікань на якість картинки. Чому на одному ТВ були перешкоди, а на іншому не було, хоч ввід кабелю в квартиру один - для мене загадка.
  4. Ніякого ефекту. Пізніше спробую зняти тв і під'єднати в іншій кімнаті, щоб впевнитись, у чому проблема.
  5. Поворушив, прикрутив контакт - не там проблема, а до розгалужувача не дістатись Ще помітив, що якщо дістати кабель з тв на непрацюючому каналі - повідомлення "Немає сигналу". А якщо під'єднати назад то змінюється на "Немає доступних програм".
  6. Тепер відео доступні для перегляду. Обидва телевізори знаходяться в одній квартирі, сигнал до яких поступає з стояка в під'їзді і десь в стіні йде розгалуження по коаксиальному кабелю. На одному ТВ - жодних проблем, показує всі канали. На іншому - ось вищеописане почалось. Щодо цифрових/аналогових - провайдер як вже написав ЛюксЛінк - https://www.luxlink.net.ua/tv дає можливість показу як аналогових так і цифрових каналів. На "поганому" тв зробив повний пошук - знайшло 200+ каналів, але з цифрових показує десь третина, а аналогові - всі.
  7. Всім привіт! Маю проблему, може хтось знає як вирішити. Є два телевізори, до якості трансляції на одному з них - жодних проблем. На іншому, десь тиждень назад попропадали багато цифрових каналів (з 100+ каналів робочих не більше 30 шт). HD канали зовсім не показують, інші з артефактами, деякі як ні в чому не бувало нормально передають сигнал. Зробив пошук по аналоговим - все в порядку, всі знайшло і показує. А от з цифровими така лажа: https://youtu.be/K1xs2h1We1Q https://youtu.be/81R041pFWGI Скидання налаштувань і т.д. зробив, ніякого ефекту. ТВ: Philips 32PHS4503/12 Провайдер: Luxlink
  8. Гм, в Домашнього Телекома / Датагрупа така ж сама проблема. У вас з ними один кабель?
  9. Вже написали, що це обладнання представлене як дистилятор, тому проблем бути не має. Ну, і "стаття" - це голосно сказано. Штраф у 3-10 неоподаткованих мінімумів - це 51-170 грн.
  10. та да, але все одно дешевше того, що в нас продається. І якщо самому купляти на закупах і 23% відбити, то 2300 грн то вже більш-менш. питав в самодєлкіна одного, то 1500 попросив + матеріал мій. шось неоправдано дорого мені здалось.
  11. Неа. В закладках собі повісив такий агрегат, все ніяк руки не дійдуть краще питання вивчити. Ну і треба знайти хто привезе і ТАХ відіб'є. http://www.browin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/destylacja/destylator-i-szybkowar-2w1-12l#!prettyPhoto
  12. Є недорогий кабель lightning в нейлоновій обмотці? такого плану: колір не важливий
  13. Нарешті сьогодні підключили. Монтажникам окрема подяка - роботу зробили толково і швидко, надали консультації і поради на майбутнє.
×
×
  • Створити...