Перейти до змісту

rrid

Power users
  • Постів

    3 268
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    9

rrid став переможцем дня 4 червня 2021

rrid мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 813 Гуру

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

9 279 переглядів профілю
  1. тобто, тебе ні разу не насторожило, що ця інформація кардинально відрізняється від Ізраїлю, де офіційно вакциновані офіційно хворіють, чи Англії де не тільки хворіють, але й помирають від ковідьки фуллівакцинатед? і тебе ні разу не здивувало, що в одній частині статті пише, що все ж вакциновані вмирають від ковідьки, а буквально в сусідньому реченні - що вмирають тільки 100% невакциновані? з твого посилання, на Гардіан: п.с. ну, якби прийнято до невакцнованих відносити також тих, хто вколовся тільки один раз, або вколовся двічі, але пройшло менше двох тижнів з моменту другого проколу? ну, і в статейках на кшталт "майже всі вражені були невакциновані", вже з'явились уточнення, з поправками в сторону погіршення в багато разів, на кшталт "This story was first published on June 24, 2021. It was updated on June 29, 2021, to correct the number of hospital admissions to more than 107,000, not 853,000, and the percentage of hospitalized people who been vaccinated to 1.1%, not 0.1%." ну подумаєш - завищили число госпіталізацій в більше 8 разів, ну занизили число вакцнованих в 11 разів - ну буває, це ж нормально, гітлерівська Німеччина чи СовєцькийСоюз собі і не таке дозволяли?
  2. дивись, навіть не буду загострювати твою увагу на тому, що твій пруф - це не пруф, а картинка з невідомого джерела; Нортх Кароліна - це ще далеко не всі ЮЕсЕй; там є купа важливих приміток; "унвакцінатед" включає в себе також і недовакцинованих (тільки одна доза, або й навіть дві дози, але ще не минуло два тижні з моментудругого проколу); ну, і мова йде про специфічний показник "трансмісії", аж ніяк не по те, що ти написав: хочу звернути увагу на інше. повторю твою неправдиву цитату: і цитата зі свіжих новин: виходячи з цих двох цитат, як мінімум хтось один з вас бреше - або Патрік, або ти. або обоє? Патріку вистачило сили духу зізнатись у вівторок про те, що в понеділок він збрехав. а тобі? хоча суті це все не міняє - у так званої вакцини мізерна "ефективність", недалеко від статистичної похибки.
  3. що тобі на це сказати... за "істинами в останній інстанції" - це хіба до політиків, чи Віктора Н, який тут прогнози строчить, а заодно й безапеляційні твердження, без будь-яких обгрунтувань. я подаю аргументи, доводи, вихідні дані - тобто не претендую на істину в останній інстанції, натомість даю можливість підтвердити чи спростувати тезу чи постулат самостійно, дискусія - відкрита. аналіз і синтез - вони так і працюють, що загальні висновки повинні підтверджуватись частковими випадками.
  4. а якщо уявити, що вмикається стокгольмський синдром? утримання лікарні - освітлення, опалення, ремонти, сторож, інженерно-технічний та допоміжний персонал - це ж все не безкоштовно, і таки в чіткій відповідності до Конституції - оплачено за бюджетні кошти з потняків податків? а ЗП молодшого технічного персоналу? та й 03 таки приїзджає безкоштовно, і навіть має якісь безкоштовні уколи, та й тиск міряє безкоштовно? та й народити в одному з кращих пологових Західної України - Луцькому - можна безкоштовно, не даючи нікому й нічого - принаймні, в мене не вимагали, давали тільки список в аптеку, ніяких добровільних пожертв чи хабарів (знову ж, якщо всі показники в нормі в мами й дитини). чи в тебе Токарчук особисто, чи хтось з лікарів вимагав? так, хірургія, анастезія, МСЕК - там можуть вимагати, хоча теща зробила собі "групу" без хабарів комісії. інше питання - черги. але @Zheny@ згадував польський досвід - або чекаєш чергу на "безкоштовно" (якщо можеш), або - йдеш у приватну, де за немалі гроші приймуть вже. в Дойчлянді хіба не схоже? ну, і ще один момент. ти коли страхівку на авто купував - з франшизою чи без? от можеш вважати, що медицина в нас безкоштовна, поліс медичного страхування видають кожному безкоштовно, але з франшизою... але порівнювати ситуацію, коли треба "вже і зараз", коли під загрозою життя чи працездатність, з пільгами на проїзд - некоректно, особливо коли усвідомлюєш, що всі пільги повинні бути тільки в грошовій формі (монетизовані), а за будь-які послуги всі повинні платити однаково (чи не платити однаково - є купа міст, де громадський транспорт безкоштовний).
  5. не варто порівнювати безкоштовну медицину і пільги. медицину я платив, і мої близькі платили, чи за мене платили, коли "припікало". але на особистому прикладі. коли ще мешкав в хрущику, вивісили оголошення про підвищення послуг ЖЕК. я написав заперечення щодо кількості й вартості послуг - на ЖЕК, на УЖКГ і на ЛМР. результат - нашому будинку підняли на менший відсоток, ніж планувалось (і менше, ніж решті будинків). з колег - тільки одна "активістка" свого будинку попросила в мене текст. так що не порівнюй медицину й транспорт, це некоректно. тепер щодо підйо от яка мені чи фольксу користь від того, що переповнені "лу-маршрутки" будуть безкоштовно возити пенсіонерів? наслідків буде як мінімум два: а) в маршрутках, яких, імхо, й так не вистачає, стане ще менше місця; б) підвищиться вартість проїзду. тут мені економічно доцільніше дати батькам "субсидію" на проїзд громадським транспортом від себе, ніж робити цей проїзд безкоштовнимй. тобто, мені вигідніше, щоб міські автобуси працювали де-факто в режимі маршрутного таксі. чи тільки мені? крім того, я категорично проти пільг, виключно за їх монетизацію. Мама за багато років може декілька разів скористалась своїм правом на безкоштовний проїзд громадським транспортом, а хтось - по декілька разів на день на пенсії траліком катається, ще й з пересадками.
  6. даром ти його тролиш. ті "діти війни", які звертались в суд щодо Закону, який не виконується, зазвичай отримували добавку до пенсії. аналогічно військові пенсіонери, які звертались до суду за перерахунком пенсії, зазвичай отримували добавку. маю знайомого афганця - їх зверталось до суду біля двох чи трьох десятків знайомих, суд програли тільки двоє чи троє. морально - далеко не всі готові захищати свої права, а в суді - ще менше. Луцька міська рада організовує зараз конкурси саме на автобусні маршрути загального користування, а не на маршрутні таксі. правильно складена позовна заява підвищує шанси.
  7. ти - піZдюк і балабол, висновок ще з попередньої сторінки вірний... ...а що там тобі в твоїй палаті казали, чого ти такий неадекват? чи вам там цього не повідомляють, тільки тихенько лікують? чи ти просто втік? мабуть, таким дятлам, як ти, ще й пільгу на проїзд дають в тролейбусі, ще до досягнення пенсійного віку?
  8. тобі там, з твоєї палати, можливо, й видніше? спочатку подумав, що з тебе стільки агресії виливається (на фоні бла-бла...) - може, десь не похмелився, чи спермотоксикоз мучить ... але ти цитуєш мої пости, яким більше чотирьох (!) років??? і оцю обідоньку на мене ти всі чотири роки з собою носив? тим більше, пост був адресований не тобі... якесь сумне таке алаверди:.. тільки до чого тут тролейбуси???
  9. а ну з цього місця детальніше? без бла-бла про гугл, а з конкретними пруфами, як я вище зробив?
  10. мушу підтримати. навіть рішення виконкому ЛМР відповідно називаються, наприклад: Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 24 “Вересневе – Єршова” https://www.lutskrada.gov.ua/documents/16255764202547684-pro-provedennya-konkursu-na-perevezennya-pasazhiriv-na-miskomu-avtobusnomu-marshruti-zagalnogo-koristuvannya-24-veresneve-ershova і де тут згадки про "таксі" чи "маршрутне таксі"? для тих, "хто в темі" - "старий" переможець конкурсу і договір був укладений з Луцьким підприємством електротранспорту, яке в принципі не мало аНтобусів для обслуговування маршрутів, конкурси на які чомусь вигравало
  11. відкинемо запізнення (пізно його вже відкидати : )), візьмемо готову відповідь - вакцинація рятує життя. пруф: https://news.liga.net/ua/world/news/vaktsinatsiya-angliya-i-nyu-york-nazvali-tsifry-predotvraschennyh-kovid-gospitalizatsiy-i-smertey фрагменти тексту з аналітики від відомих спеціалістів-епідеміологів, а саме знаного колись юридично, а тепер явно порохоботського ресурсу: для уважних читачів, в мене запитання - скільки разів в цій короткій статті - пи*жЬ і невідповідності в самій статті та офіційній статистиці, матеріалам ВООЗ і "говорящих голов" ВООЗ? @Vadimm @yucore@sergkots@Zheny@
  12. звертався не до тебе, але прокоментую твій допис не знаєш, чому мені відразу згадався Ходжа Насреддін? дай посилання - що саме писали про чинники, якісь дослідження, звіти - було щось конкретне, чи тільки "халва, халва" тищу разів? якісь офіційні матеріали корупційної ВООЗ? якими саме чинниками "тищуразівписали" обгрунтували зростання захворюваності в Ісраелі за місяць, з 14.06.2021 по 14.07.2021р., в 37 разів? яка саме з перелічених тобою "ітедеітепе" пояснює цей цікавий феномен: це в проколотому Ісраелі кліматичні умови змінились, чи щільність населення, чи похибка, чи, неймовірно - "плюс само собою вакцинація" так вплинула??? ну, і мені якось дивно, що вакцинацію ти поставив на останнє місце серед чинників. чи, можливо, це очепятка чисто "по Фройду" - так тебе змусила зробити твоя підсвідомість, яка без зайвих елементів "свідомості" фіксує, що те, що повинно працювати в першу чергу - не працує, і це яскраво демонструє не один різкий спалах захворюваності серед найбільш проколотих країн? адже вакцинація мала б "автоматично" "посунути" всі інші чинники - тобі мало б бути пох на клімат чи щільність чи ітедеітепе, якщо тебе двічі прокололи правильною хнею? чи псевдо-"вакцина" таки недієва??? перепрошую, можливо, я десь пропустив твоє запитання? бо відповідь, як не дивно, в мене є... хоча потребую пояснення терміну - що таке "півтора порядка"??? так пояснення є у відкритих джерелах, навіщо тобі ще пояснення від мене? 1) Майже у половині держав світу виявили штам коронавірусу «Дельта», який є більш небезпечним за інші. Цей штам раніше називали «індійським». Потім ВООЗ його перейменувала, щоб уникнути дискримінації країн.Про це повідомила експертка Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Марія ван Керкхове. 2) За даними ВООЗ, штам «Дельта» віднесений до переліку таких, що викликають «особливе занепокоєння». Лікарі стверджують, що уражені штамом «Дельта» вдвічі більше піддаються небезпеці потрапити до стаціонару, ніж інфіковані штамом «Альфа». 3) За даними департаменту громадського здоров'я Англії, цей штам у 1,6 раза заразніший, ніж штам «Альфа», у 2,26 раза частіше призводить до госпіталізації та у 1,45 раза частіше — до реанімації. 4) Погана новина у тому, що цей варіант коронавірусу є більш агресивним та заразним за свого попередника – «британський» штам, який теж, як відомо, був більш заразним за класичний «уханський» варіант вірусу. Так, контагіозність (здатність заражати) дельти вчені порівнюють із корем: вірогідність підхопити його при контакті із хворим практично 100%-ва. Крім того, індійський штам збільшує вірогідність шпиталізації у 2,6 раза, потрапляння до реанімації – у 1,6. Летальність вдвічі вища за класичний штам.Інкубаційний період «дельти» значно коротший, ніж у попередників: вже не 2-14 діб, а 24 години. 5) https://news.liga.net/ua/world/news/vaktsinatsiya-angliya-i-nyu-york-nazvali-tsifry-predotvraschennyh-kovid-gospitalizatsiy-i-smertey 6) Понад 95 відсотків заражень COVID-19 у Великій Британії зараз припадає на штам «Дельта» як на мене, то все сходиться - понад 95% заражень на кінець червня в Англії припадало на Дельту, яка в рази заразніша й летальніша ніж "класика", тому смертність у Великій Британії знизилась? далі думай сам
×
×
  • Створити...