Перейти до змісту

freemanlutsk

Учасники
  • Постів

    591
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

10 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

13 658 переглядів профілю
  1. днс в них збоїть, но їм це доказати не реально зроби отак, має допомогти, в мене принаймі працює. 188.230.119.19 8.8.8.8
  2. скоріш за все у провайдера но провайдер чомусь це б;%ть приховує і каже шо в них все ОК!
  3. Женя, при чому тут нитіки? Якби вони сказали що в них якась проблема, зачекайте к-ка годин, днів і все буде гуд, ніхто б сюди ніц не писав. Так вони з тебе дурня роблять! Кажуть шо в них все добре, но на насправді далеко не добре. ПС: якщо ти працюєш в консолі і в тебе постійно "Write failed: Broken pipe", як думаєш приємно? я від сусіда зацепив вай-фай, бо не реально працювати!
  4. аналогічна ситуація, з середи мучусь, служба підтримки дістала, таке враження що сидять роботи і говорять одне і теж.Тещо обриває на роутері (роутер працюючий перевіряв в знайомого теж на аірбайтсі), на ноутбуці, на ПК навіть не зважають, одне звучить від них "з нашим обладнанням все гаразд", за n-ним звінком всетаки один із "роботів" з СП сказав що передасть заявку системному дміністратору, якщо і він нічим не зарадить буду розривати договір. Я все розумію, можливо збій каналу,обладнання і т.д., но коли людині з СП "плюєш в обличчя, а він каже шо дощ іде" і так к-ка раз і різним,то бажання користуватись послугами даного провайдера пропадають.
  5. Занятие х-ней на рабочем месте, развивает слух, боковое зрение и общую бдительность в целом!
  6. Автобус "Богдан" 15-го маршруту, рушаючи з зупинки, обірвалась за словами водія "стрємянка" і задня ліва сторона опинилась майже на асфальті... А якби таке сталось на швидкості ? Фото:
  7. Teacher: "Johnny, can you tell me the name of 3 great kings who have brought happiness and peace into people's lives?" Little Johnny: Drin-king, smo-king, and fuc-king.
  8. freemanlutsk

    БОКС

    Оффтоп: надибав в мережі... соррі якщо вже було і я повторююсь Віталій Кличко і кікбоксінг...
  9. торгує собі далі тут млять, і совісті вистачає ж ...
  10. щось не побачив де можна їх вибрати. зайди на свою сторінку статистики DSL доступ => Управління => Вибір майбутнього тарифного плану
  11. щойно подивився Астрал , хто любить жахи має сподобатись
  12. як на мене досить не погано... тиждень другий і всі звикнуть. тільки 15 днів дійсно малувато і було б добре вліпити кнопку "швидке перевиставляння лота"... а це взагалі супер сам собі модер в своїй темі, а то багато є пі%даболів які люблять обісра%ти чужий товар і в чужій темі!
×
×
  • Створити...