Перейти до змісту

Anders

Учасники
  • Постів

    232
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

64 Байдужий

Відвідувачі профілю

5 987 переглядів профілю
  • yu2007

  • Glebs

  • Саня94

  • Savage

  • slw28

  • Invisible

  1. З моменту підключення пройшло вже більше місяця. Інтернетом задоволений, швидкість відповідає заявленій. За весь час інтернет зникав два рази десь по 1-1,5 год, але відразу ж приходило смс повідомлення про аварію на лінію і вказувався час, коли будуть завершені ремонтні роботи. Рекомендую.
  2. Я залишав заявку не на сайті. Дзвониш до них по телефону і замовляєш підключення. Там відразу розкажуть і про тарифи, і про вартість підключення.
  3. Я для тебе персонально скинув посилання в попередньому пості. Якщо не бачиш, то шукай в тарифах для багатокварних будинків. Підключався я не по акції.
  4. Нещодавно провів собі в квартиру оптичний інтернет. Серед доступних на районі провайдерів - Волинські оптичні мережі та WestNet. У ВОМ вже був заведений в будинок кабель і підключені 2 квартири, тому звернувся в першу чергу до них, оскільки думав буде дешевше. Запропонували ціну за підключення в районі 500грн та абонплату 225грн за 100МБіт (тобто тариф як приватного сектору). Якщо хочеш дешевше - шукай ще три квартири для підключення. Після цього звернувся у WestNet і в результаті отримав підключення за 1грн та абонплату 120грн за 100МБіт (модем був мій власний, а оптичний термінал дали в користування). При цьому кабель в будинок заведений не був і підключали одну квартиру, тобто мене. Швидкість після підключення відповідає заявленій і поки що я дуже навіть задоволений (сподіваюся, що так буде і надалі). Даний пост написаний не для реклами, а для того аби допомогти майбутнім користувачам оптичного інтернету вірно вибрати провайдера і зробити висновки про політику цих двох компаній. P.S. Продублюю це повідомлення у двох темах про даних провайдерів.
  5. Нещодавно провів собі в квартиру оптичний інтернет. Серед доступних на районі провайдерів - Волинські оптичні мережі та WestNet. У ВОМ вже був заведений в будинок кабель і підключені 2 квартири, тому звернувся в першу чергу до них, оскільки думав буде дешевше. Запропонували ціну за підключення в районі 500грн та абонплату 225грн за 100МБіт (тобто тариф як приватного сектору). Якщо хочеш дешевше - шукай ще три квартири для підключення. Після цього звернувся у WestNet і в результаті отримав підключення за 1грн та абонплату 120грн за 100МБіт (модем був мій власний, а оптичний термінал дали в користування). При цьому кабель в будинок заведений не був і підключали одну квартиру, тобто мене. Швидкість після підключення відповідає заявленій і поки що я дуже навіть задоволений (сподіваюся, що так буде і надалі). Даний пост написаний не для реклами, а для того аби допомогти майбутнім користувачам оптичного інтернету вірно вибрати провайдера і зробити висновки про політику цих двох компаній. P.S. Продублюю це повідомлення у двох темах про даних провайдерів.
  6. Та я знижку і не просив. Просто мав бажання підключитися за тарифами, які вказані на сайті ВОМ. А тут бац і моє підключення чомусь прирівнюється до приватного сектора. На сайті така специфіка чомусь не описана. Тому буду дивитися в сторону Вестнет.
  7. Мені не зовсім зрозуміла цінова політика Волинських оптичних мереж: колега з роботи, який проживає в приватному секторі за швидкість 100Мбіт сплачує 150грн. Мені в багатоквартирному будинку 100Мбіт пропонують за 225грн. Аби була вартість 150грн треба підключення 3 абонентів. При цьому кілька квартир в будинку вже підключені до ВОМ.
  8. Яким чином ви здійснюєте підключення окремих квартир в багатоквартирному будинку до інтернету? Маю на увазі ввід кабелю робите через стіну, чи тягнете кабель на дах, а далі вже всередині під'їзду по стоякові до квартири?
  9. Є можливість підключення до Westnet та Волинські оптичні мережі. Кого із провайдерів порекомендуєте? В першу чергу важливо: швидкість інтернету відповідає заявленій, як часто виникають збої в роботі, швидкість реагування технічних служб у випадку неподадок.
  10. Мені та всім іншим байдуже чи смердить через завод, чи через злив каналізації у відстійники, чи через відходи ковбасного виробництва, чи через сукупність цих факторів - можна піаритись на цьому, коли проблема зникне ПОВНІСТЮ і не буде знову смердіти, як підніметься температура вище +20. Тоді всі скажуть - молодець, що вирішив проблему. А тут не пройшло кількох днів як трасу перекривали, а вже в.о. хвалиться. Хоча люди в цей час пишуть, що смердить і на ДПЗ, і в навколишніх селах. Це виглядає як популістські заяви наших державних керівників, що в нас в країні більше немає олігархів та подолано корупцію.
  11. Якщо в місті смердить з тих відстійників (неважливо з якої причини), то навіщо в.о. говорить, що вже не смердить і завдяки вжитим заходам проблему вирішено, але при цьому в кінці знову говорить, що все таки посмерджує, чи може смердіти, чи буде смердіти? Може вибори скоро будуть?
  12. Зате в.о. міського голови стверджує, що проблему із запахом було вирішено і в місті більше не смердить http://www.ukr.net/#homeDetails/lutsk/54837550/
  13. Справді в природі пов"язане все. Немає браконьєрів з сітками, електриків та ненажерливих підводників - риба буде, як тільки з"являються (особливо останніх два) - водойма порожніє. А докоряти комусь за два кілограми верховодки не варто.
×
×
  • Створити...