Перейти до змісту

bytheway

Учасники
  • Постів

    164
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

20 Байдужий

Відвідувачі профілю

6 897 переглядів профілю
  1. Медреформа на Волині. Подружжя лікарів про те, як відкрити власний Центр сімейної медицини https://shotam.info/medreforma-na-volyni-podruzhzhia-likariv-pro-te-iak-vidkryty-vlasnyy-tsentr-simeynoi-medytsyny/
  2. Медреформа на Волині. Подружжя лікарів про те, як відкрити власний Центр сімейної медицини https://shotam.info/medreforma-na-volyni-podruzhzhia-likariv-pro-te-iak-vidkryty-vlasnyy-tsentr-simeynoi-medytsyny/
  3. Дякую. Читав статтю про цей центр. Сподобалося.
  4. Трохи офтоп: Хто знає де можна купити вакцину від грипу? Звонив в Благомед, Оксфорд, купу аптек - немає.
  5. Чи має хтось проблеми з прийомом? На днях пропало більшість каналів - 1+1, Інтер, Україна і т.д. Львівська, район другої автостанції.
  6. А що це за друга (повторна) строка "ГАЗ ПО ЛІЧИЛЬН"? Хто знає?
  7. Доволі хаотична підбірка фактів, які потребують підтвердження, уточнення та правильної інтерпритації.
  8. Я теж пам"ятаю подібний випадок багато років тому. Теж п"ятидесятники (чи баптисти).
  9. 1. Є можливість підключення зовнішньої антени? 2. Чи підтримується відправка/прийом СМС за допомогою AT команд? 3. Чи є манібек - можливість спробувати і якщо не підійде повернути назад?
  10. На початку місяця до airbites підключився мій друг, за моєю рекомендацією. Вчора отримав бонус - місячну оплату за інет. Дрібниця, але приємно.
  11. В мене те саме - вже кілька разів оплачував через сервіс cardshop.com.ua. Зараз не можу. Каже неправильно вказано реквізит для платежу. З сайту airbites теж неможливо - просто відхиляє операцію.
  12. Та, власне, зараз все нормально - прописав вісімки і все працює. Явно проблема з Віндою, а не мережею. І, що радує, заявлена швидкість стабільна - 3,8 - 3,9 МБ під час завантаження в торент-клієнті.
  13. Народ, ну відпишіться хтось! Невже важко два слова чєркнути?
  14. Народ, підкажіть які ip у Датагрупа? Сірі чи білі? От, наприклад, в Київстара динамічні білі. А якість послуг яка? Колись був у мене Фотаком, так швидкість ввечері падала в рази. Як тіки дощ, так інету нема пару днів. Як зараз з цим?
×
×
  • Створити...