Перейти до змісту

spasik

Учасники
  • Постів

    278
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

spasik став переможцем дня 21 травня 2012

spasik мав найпопулярніший контент!

Репутація

39 Байдужий

Відвідувачі профілю

9 128 переглядів профілю
  • ODZER

  • Big Gray

  • fantazy

  • valuzk

  1. Так, не чіпайте компетентних журналістів, текст частково я писав, "матюк" теж міняв,фото правда не вибирав. так що тихенько дядінькі... А журналістам величезне дякую за співпрацю!!!
  2. Стаття на Волинських новинах! http://www.volynnews.com/news/sport/dolaly_bolota_protyahom_24_hodyn_non_stop_foto/
  3. Ще добавилось знайдених речей 1.Спальний мішок + каремат. 2. Набір аптечка +ремнабір. 3.Велорукавичка. 4.Годинник.
  4. ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ ВСІМ УЧАСНИКАМ , за участь.за відгуки.за те що ви є,за те що не побоялись вийти на старт, за те що боролись не дивлячись ні на що!!! Всі команди молодці!!! В цій гонці результат звичайно має місце, та найбільша перемога - це перемога над собою,над своїми слабкостями,страхами,лінню та втомою !!! Все пройде, болото запам"ятається !!!! На таких гонках завжди кажу собі "на******фіга це мені, щоб я ще колись погодився на це....це було останній раз.." ,але проходить час і я вже знову ж хочу на гонку.!!! Тож до зустрічі на наступних перегонах!!!! До речі.хто загубив на КП 7-14 (тех.етап) годинник (щось китайське) та вело рукавичку звертайтесь!!!
  5. Призери пригодницьких перегонів "АLPINIST ADVENTURE RACE" В класі ВЕЛО 1."Забіяки-Орієнт" (м.Луцьк) 1.Вітюк Віктор 2.Макарук Валерій 2. "Perpetuum mobile" (м.Луцьк) 1.Ярощук Ярослав 2.Сорока Максим 3. "Торпеда" (м.Луцьк) 1.Бондарук Мкаксим 2.Гись Тетяна 4. "Волинці" (м.Луцьк) 1.Волинець Ярослав 2.Волинець Роман 5."unleash" (м.Луцьк - м.Кузнецовськ) 1.Тюлінський Тарас 2.Кудрик Олександр 6. "Анамандрія" (м.Луцьк) 1.Новосад Василь 2.Школа Сергій В класі ТРЕК 1. "Вовки ТарасЮра" (м.Луцьк) 1.Мельник Тарас 2.Головачек Юрій 2."Вовки" (м.Луцьк) 1.Войтович Василь 2.Захожий Володимир 3. "Імпульс" (м.Луцьк) 1.Яскульська Оксана 2.Димарчук Валерій 4. "Меридіан" (м.Луцьк) 1.Чабанчук Микола 2.Марчук Андрій 5. "Outdoor" (м.Луцьк) 1.Форманюк Руслан 2.Данилюк Анастасія 6. "М&M's" (м.Луцьк) 1.Моклиця Юрій 2.Моклиця Андрій ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ЗМАГАНЬ!!!
  6. Ні.магазин працювати не буде!!!Але можемо взяти компас на гонку.позвоніть скажіть який ви хочете!!! Якщо комусь щось потрібно.до 11.00 можна подзвонити сказати,що потрібно,привеземо на гонку!! Все до зустрічі на гонці!!!!
  7. 1.НІ. 2.Так на дерево. 3.За непройдений тех.етап штраф 2 години. 4.Пролог-це естафета.всі по черзі бігають!!!! 5. Пролог 20 КП для вело.10 для треку,дистанції дуже короткі тож легше пробігтись!! 6Якщо це на Лінії,то так,5 шт. 7.Можна. 8.Можна в своєму наметі і коврику.так само і з чаєм,хіба хтось добрий буде наливати..))))) Решта інформації на старті !! З 15.00 видача карт,номерів та брифінг!!! Не забуваємо про обов"язкове спорядження.без нього допускатись не будуть учасники!!! Також не забуваємо про матеріали для герметизації карт(скотч,пакети та ін.)збереження карт від вологи повністю на ваших плечах!!!!!! Також будемо дуже раді бачити уболівальників,тож всіх чекаємо в с.Гаразджа,табір Сонячний!!!
  8. 1.Ні ,не буде! 2.Це підйом по вертикальних перилах з допомогою жумара та кроля. 2.Технічні етапи будуть і спочатку і в кінці, і в середині дистанції для класу ВЕЛО Це все залежить від того як швидко ви до них дійдете,перший тех етап може бути ввечері,може вночі,все залежить від вас!. Трохи роз'ясніть, якщо можна: пролог проходиться обома учасниками разом, чи по черзі - якщо по черзі, то завдання в кожного будуть різні (тіпа один намагається орієнтуватись, а другий мотузки розгойдує), чи однакові? пролог- це естафета,етапи проходяться по черзі.один бігає-їздить-лазить..інший загаряє-курить-кіно дивиться Типу тієї картинки зверху,тільки трохи видозмінене ,учасник проходить етап в системі самостраховки пристебнутий до мотузки і рухається вздовж неї,точно повторюючи її шлях!Відстібатись не можна!! Там побачите!!
  9. РОЗПОРЯДОК ПЕРЕГОНІВ. 19 травня 08.00 - 15.00 Заїзд,розміщення учасників. 15.00 Брифінг. Видача карт. 16.30 Відкриття змагань. 17.00 Старт класу ВЕЛО та ТРЕК. 20 травня 17.00 Закінчення контрольного часу.Закриття дистанції. 18.30.Закриття змагань Нагородження учасників.
  10. СХЕМА ДИСТАНЦІЇ КЛАСУ ВЕЛО ТА ТРЕК !!! Червоним трикутником позначено місце базового табору та місце старт-фінішу. Червоним квадратом позначено КП з суддями. Чорна лінія - вело етапи та етапи трек для класу трек. Зелена лінія - етапи трек для вело класу та етапи сп.орієнтування для класу трек. Синя лінія - водні етапи (плавання та байдарка). Опис маршруту класу ВЕЛО. ПРОЛОГ. Дистанція 2 км.(Чотирьох етапна естафета (2 вело етапи, 2 піші етапи) + тех.етап "Мишоловка",всі етапи проходяться по черзі. Штраф за кожне неправильно взяте чи не відмічене КП 20 метрів плавання.) ПЛАВАННЯ. Дистанція 100 м.(Штраф за не взяте КП 1 година/1 учасник). ВЕЛО 1. Дистанція 20 км. (На етапі буде додатковий етап ЛІНІЯ ПРИХОВАНИХ КП довжина етапу 1км. Штраф за не взяте КП на етапі "ЛІНІЯ" 1 година) ТРЕК 1 Дистанція 10 км. ВЕЛО 2 Дистанція 40 км. ТРЕК 2 Дистанція 10 км. БАЙДАРКА Дистанція 1 км. ВЕЛО 3 Дистанція 45 км. Загалом ВЕЛО 105 км.ТРЕК 20 км. БАЙДАРКА 1 км. ПЛАВАННЯ 100м. ОПИС МАРШРУТУ КЛАСУ ТРЕК. ПРОЛОГ. Дистанція 1 км.(Двох етапна естафета ( 2 піші етапи) + тех.етап "Мишоловка",всі етапи проходяться по черзі. Штраф за кожне неправильно взяте чи не відмічене КП 20 метрів плавання.) ПЛАВАННЯ. Дистанція 100 м.(Штраф за не взяте КП 1 година/1 учасник). ТРЕК 1. Дистанція 20 км. (На етапі буде додатковий етап ЛІНІЯ ПРИХОВАНИХ КП довжина етапу 1км. Штраф за не взяте КП на етапі "ЛІНІЯ" 1 година) СП.ОРІЄНТУВАННЯ 1 Дистанція 10 км. ТРЕК 2 Дистанція 40 км. БАЙДАРКА Дистанція 1 км. СП.ОРІЄНТУВАННЯ 2 Дистанція 10 км. Загалом ТРЕК 60 км.СП.ОРІЄНТУВАННЯ 20 км. БАЙДАРКА 1 км. ПЛАВАННЯ 100м.
  11. Підтримую цю позицію,на наступні перегони вже так і зробимо,на ці ж залишиться вже так як є,круг ДУЖЕ РЕКОМЕНДОВАНЕ спорядження! Плавання буде одним з перших етапів.тож втоми як такої бути не повинно. Також на воді будуть чергувати організатори на байдарках,щоб в разі чого допомогти!
×
×
  • Створити...