Перейти до змісту

SvitlikOM

Учасники
  • Постів

    411
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

61 Байдужий

1 Підпищик

  1. Потрібно замовити ліки з Польщі. Але терміново. Так, щоб були у мене вже в понеділок. Є рецепт.
  2. От цікавить. Нікого ще не нудить від надмірного піару нашої поліції? На Волинські новини просто заходити не хочеться, що не новина, то про подвиги поліцейських.Про Фейсбук вже мовчу, справжні послідовники пана міністра. Навіщо стільки? Це ж буденна, рутинна робота. Про лікарів і вчителів стільки ж не пишуть.А ще цікавить, чи законно, чи хоча б етично, розміщувати фото та відеоматеріали на їхніх сторінках, навіть з прихованим обличчям, всерівно можна впізнати людину.З одного боку наче й правильно, громадськість має знати своїх героїв. Але з іншого, ну начудило якесь дурило, заплатить штраф, а "позорні стовпи" навіщо влаштовувати. А ще, яка різниця депутат чи простий Вася з села скоїв порушення. Навіщо підкреслювати статус?
  3. Теж була у нього. Виявилось, що в суботу проблемно терміново знайти стоматолога, а він погодився вийти, хоч і в вихідний день. Єдине, що у візитці він Юрій Іванович. А телефон збігається, тож, мабуть, таки він. Адреса: вул. Кравчука, 11Б/4
  4. А у нас сьогодні був виїзд на опеньки. Не далеко, під Ківерці. Погода була чудова, сонечко. Знайшли гарне місце, але збирати було не цікаво: сиди і ріж. В результаті - два відра, два величезні пакети і знята з тата кофта.))))
  5. Лучани активно готуються до Дня святого Валентина. Їхала я нещодавно в маршрутці. Молоденька пара, яка сиділа неподалік, голосно сперечалась: - Я більше. - Ні, я більше. От, думаю, як гарно. Сперечаються про те, хто кого більше любить. Як виявилось – не зовсім. - Я тобі духі дарив. - А я тобі і кофту, і шарфа. - А я тобі кольцо. - Всеодно я більше. - Ні. Я. Остання фраза дівчини мене добила: - Та не пиз*и.
  6. Не люблю тицяти пальцями, але жіночка-водій тролейбуса так несамовито сигналила, а водій чорної автівки зовсім не поспішав, що я не втрималась і сфотографувала. .
  7. Сьогодні вранці почула в маршрутці. Якийсь молодий чоловік, яскраво одягнений, побритий налисо, розмовляв дуже голосно по мобільному. -Мамо, не переживай, я куплю квіти. Візьму самі дорогі. Це ж святе діло. Там "зачтеться". Дідам й бабам візьму «плетущіїся», дядькам й тьоткам візьму по чотири. - А, тьоткі, кажеш, ще живі? Ну то тьоткам не буду брати.
  8. Дякую усім за приємний вечір. Усім тим, хто організував, прийшов, сміявся та веселився разом. Таємному санті спасибі за подарунок. Усім, хто коли-небуть буде вагатись приходити на бордовку чи ні – раджу обов’язково йти. Це того варте.
  9. Фільтр є, обігрівача немає. В одного самця був відгризений шматок хвоста, інші рибки його відганяли. Всі інші рибки, виглядали цілком нормально поки не загнулися. А якщо ще рибок докупити - вони з моїми вживуться? Може корм поміняти, я їх сухим годую? Ще хочу щось зі світлом придумати, бо у мене поки невелика лампа, яка знаходиться ззовні, може їм темно.
  10. Почну з того, що рибок ніколи не тримала, ніколи цим не цікавилась та й не планувала. Але на день народження подарували невеличкий акваріум з рибками (6 л.) з умовою, що якщо вдасться справитись з цим, то купимо щось більше. Рибок за порадою продавця вибрали самих невибагливих – Гуппі (6 шт: 5 самців, 1 самочка). Там же в магазині купувався всякий дріб’язок: аератор, корм, грунт, якісь там штучки для декору, все те, чого б було достатньо для існування рибок. Я нажаль при цьому присутня не була і змоги отримати хоча б якусь консультацію не було. Усе уже готове, але в розібраному стані, привезли мені додому і встановили. Навіть водичка була уже підготовлена, дали в магазині, сказали, що можна рибок запускати відразу. Ми усе це розставили і запустили (30.01). Тепер про сумне. На наступний день їх було уже 5. Потім на дно залягла ще одна, з покусаним хвостом. Я їх годую один раз на день, може їм мало? Корму даю не багато, щоб не перекормити. Потім доставила ще додаткове світло, бо в кімнаті трошки темнувато. Але не допомагає. Їх залишилось лише дві. На вихідних хочу поміняти воду в акваріумі. Ніколи цього не робила. Чи треба перекип’ятити камішки? Як підготувати воду? Чи треба відселити цих рибок і купити нових? Але боюсь, що з новими будуть ті самі проблеми. Порадьте щось.
  11. Останнє, що дивилась Социальная сеть / The Social Network Не шедевр, але досить непогано. Фільм про створення соціальної мережі — Facebook, але разом з тим про успіх, про стосунки між людьми.
  12. SvitlikOM

    БОКС

    А мені шкода глядачів, які купили дорогущі квиточки на цей бій, а все так швиденько закінчилось.
  13. Сама не чула, знайомий розказував, що чув таку ситуацію в магазині: Купує мужик цукерки і пиво. Каже до продавщиці: Дайте пиво, і ще "цьом-цьом" (це назва цукерок) Продавець робить великі веселі очі і каже: - Що, так зразу? В черзі всі лягли. Добре, що він "рачки" не замовив. Гарно б звучало: - дайте мені "рачки"...
×
×
  • Створити...