Перейти до змісту

rabzy

Учасники
  • Постів

    806
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

rabzy став переможцем дня 27 листопада 2016

rabzy мав найпопулярніший контент!

Репутація

307 Поважний

2 Підписка

Відвідувачі профілю

15 867 переглядів профілю
  1. Щойно залогінився, раніше не було змоги. Останні невдалі реквести на POST /login віддавали 500, перед тим здається було 403 Forbidden. Код помилки щось типу EX01, якщо не помиляюсь.
  2. На дозвіллі можу глянути і спробувати допомогти. Якщо цікаво, можете скинути репозиторій і доступ за потреби.
  3. Якщо відповісти одним словом, то так - реально ) А що означає розібратись? Проект вже готовий і потрібно зрозуміти логіку його роботи чи проект на етапі оцінки і потрібно продумати його архітектуру, розбити на компоненти і т.д.?
  4. Нардепа Полякова знайшли мертвим у таксі
  5. Контейнери рулять, пофіг яка ось.
  6. Ну як варіант. А спонсорнути своє дозвілля з власної кишені? Не обов'язково розважатись на всі гроші, можна почати з чогось скромнішого, для прикладу, перше, що спало на думку, перегляд фільму під відкритим небом. Насправді непотрібні якісь нереальні бюджети, головне ж, провести атмосферно час, отримати якісь нові враження, емоції.
  7. Та це зрозуміло. Але нам би навчитись займати проактивну позицію, а не чекати подачок під вибори. Я про те, що для прикладу, є ж зараз усілякі ОСББ, отже, могли б організуватись та й провести якусь подію. Так, це не просто, вимагає певних зусиль, часу та й бажання врешті-решт. Звісно, усвідомлюючи наші реалії, я розумію, що це практично неможливо, але мріяти ж не заборонено )
  8. Урбан-парки потрібні, відповідно більша кількість спортивних заходів та залученість людей до спорту та активного дозвілля. Кілька років тому фонд організовував день району (чи щось типу того), досить непоганий захід видався з різними активностями для дітей та дорослих.
  9. Ну тут хіба трейні-інтерн з якимось пет-проектом в портфоліо (і то не факт) з перспективою на професійне зростання чи то пак вирощування в рамках компанії.
  10. Я скажу так, що роботи вистачає на будь-якій з технологій. І пих буде ще вмирати довго і нудно: вже років 10 вмирає, і ще з десяток буде вмирати. А поки його хоронять, знаю людей, які непогано на ньому заробляють. Важливо знати, розуміти і застосовуваи парадигми (ООП, функціональне, процендурне програмування), принципи (GRASP, SOLID, DRY/WET, KISS),паттерни проектування, типи архітектури ПЗ - оце усе не залежить від МП та завжди застосовується про розробці якісного ПЗ: я б виокремив це у окрему віху і починав би вчити вже після осовєння алгоритмів/структур данних. Знаючи будь-яку мову програмування (особливо С-подібну), свічнутись в іншу МП питання кількох місяців, можливо півроку, щоб почати більш-менш ефективно писати. Можу сказати про себе: я починав з С/С++, був досвід з Java, PHP, JS. Останнім часом під настрій колупаю Golang )
  11. @Saniko Моя Вам маленька порада, не вчіть на початках відразу CMS, CMF, фреймворки, почніть краще з алгоритмів, структур даних, пройдіть курс CS50 (Prometheus). А далі вже визначайтесь з напрямком (веб, мобайл, геймдев, чи ще якась інша зараза). І лише тоді вже опановуйте релевантні технології та інструменти. Якщо тягне в PHP, то я б дивився в бік таких фреймворків як Symfony та Laravel.
  12. Ось тут більше інформації. Upd: і ще ось тут
×
×
  • Створити...