Перейти до змісту

zolexiy

Учасники
  • Постів

    560
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

20 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

8 205 переглядів профілю
  1. можна спробувати, ібо на аемдешках ще не піднімав. 50 баксів. За менше - ну нафіг, часу шкода.
  2. Не ти б написав, то ще хтось би написав. Це ж борда. Тут флудерастів повно. Тут прийнято базікати
  3. прийшла сьогодні відповідь ... http://zolexiy.com/i/beeline_fail.png ну й швидкість реакції ^-^
  4. Якщо в когось мак, то не юзайте їхні інструкції з сайту... я троха потрахавсь був. впн білайна і мак , мо кому пригодиться.
  5. а ти й не користуйся, вона не для тебе
  6. ви мну троха не так поняли. Я ж теж юзав її як десктоп. Не маю нічого проти, просто мав на увазі, що щоб з неї зробити десктоп - треба мати дууже прямі руки і вільний час і вміти курити мани. Вже мовчу про англ мову. Якщо ти те все маєш і або адмін або програміст (під веб чи під нікси) - то такий десктоп - ляля. Якщо ж нема того, а є просто бажання - то сумніваюсь (а якщо це ще й не треба по професії - то взагалі зайве). Троха тра поїпатись. Але як не крути, час то забирає. А хто має погодину оплату- цей час цінує. Того так і вийшло, був студентом, був час - мав фрю (./configure && make && make install clean ))) ). потім часу почало не вистачати - перйшов на лінукс, тепер взагалі часу нема ні на що - юзається макось. Юнікс є, система є, часу відбирає - нуль. Поставив, налаштував і забув. Про драйвери - не правда, ще не було такої юсб-хреновини, яку б не підняв. 90% - сама піднімалась. Віндовса не торкався вже не помню відколи, і навіть не можу уявити ситуації - коли треба буде ця система. бррр. "как вспомню - так вздрогну". Доречі, якось так вийшло що і на серверах вже кругом дебіани. З фрьою перестав пересікатись і чогось таке відчуття, що вона загибатись троха почала, нє? чи мені просто гугл вже не показує нічого про неї. Бо не чути взагалі нічого, вже й забувати почав, поки тут не вспливло )) З.і.і Мікс, лол згадався, то ж ти мене підсадив на фрю ))))) я на світлані (tankist) питав на який юнікс перелізти з вінди, щоб мозг вправило в потрібне русло , ти переконав що на фрю і нарізав мені болванки з 6.2. жесть. Але я вдячний тобі ))) і про нахрен непотрібну локалізацію теж від тебе перейняв =)
  7. Сподіваюсь ти не будеш таким збоченцем як я колись і не буш її юзати як десктоп? ))
  8. вот тут ти помилимся троха, треба було раньше на фрю, якшо нiкси треба вивчити, а тоды вже на лынукси-маки
  9. та да, аналогічно. З.і А я файндером юзаюсь просто щоб фільм який найти подивитись чи документ якийсь. Якщо працюю - то чогось не відвикну від консолі. Операції з файлами там стораз швидше і легше проводити. А якщо треба якісь фтп-коннекти - то форкліфтом прикольно получаєтсья, там вкладочки є, часом за день стільки їх понавідкривється ))). І да, замітив що на макосі відпала проблема з захаращенням відкритими вікнами, їх тепер не потрібно закривати. Не знаю чого так, але вже не закриваю відкриті вікна, - вони просто якось відходять на інший плн, якщо перестав користуватись. Зато як треба щось - курсор в верхній лівий куток і все як надолоні друге що подобається - це те що систему налаштовувати не треба, не те що в вінді - все кортить щось донастроїти - тут поставив - все дефолтне, все льотає. Про те що в середині юнікс і тп - мовчу взагалі. Як поставив колись - так і не згадую про систему, навіть сама абдейтиться собі - я ж просто працюю і все . Висновок: система ця - для роботи на компьютері. Стабільна як танк. Поставив і забув.
  10. гониш? а mc ? )) До нормального робочого стану його вже довели? не знаю цієї проги, но догадуюсь по назві про що ви, так от - спробуйте ForkLift
  11. sanbOK )) .. Теж на маку, хто не попробує працювати (а не поставити і подивитись, чи щось в тому роді) на цій системі - не зрозуміє її і сенсу її юзати . Юнікс рулить - то давно відомо, а юзабіліті маків рулить однозначно. зі.. я був на: вінда -> freebsd -> debian -> ubuntu -> mac os x ... так от - з останньої не злізу, і вже збираю гроші на макбучеГ
  12. Імхо ... но джумлу в топку, в даному випадку. Там не в ту сторону навчання піде. Якщо вчити пхп, мускул на прикладах - то ставиться друпал, і дебажиться код. В друпалі дуже гарно продумано архітектуру, і дуже гарно прокоментований код. І велике комьюніті. Якщо правильно хочеться вчитись кодити - то друпал краще підійде.
×
×
  • Створити...