Перейти до змісту

gen552

Учасники
  • Постів

    894
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

140 Продвинутий

Відвідувачі профілю

10 386 переглядів профілю
  1. Все що на зображенні + в подарунок LED Sunset Lamp Orange Light. Ціна - 800 грн. без торгу.
  2. Монітор вмикається десь після 45 хвилин такого явища. Таке враження ніби він намагається стартанути, але не виходить. І через тривалий час заводиться.)) І це після кожного відключення. Подивився відео на ютубі з такою проблемою, там кажуть, що проблема переважно у конденсаторах. Я переглянув плату, але нічого з "надутого" так і не виявив. Додаю відео. Може щось буде видно. А ще є тріск прямо біля живлення, де підключається монітор до мережі (з самого початку на відео). Така хрінь через кожні 3-4 секунди. Саме в цей момент з'являється заставка на екрані і зникає. Наче ток далі не проходить. )) Отже, в мене питання. Хто візметься його ремонтувати і скільки це буде коштувати? )
  3. VID_20221116_103345.mp4 Пробував різні шнури. Те саме. В чому може бути проблема? Чи підлягає ремонту? Це після вчорашнього. (
  4. Продам сканер Epson Perfection V370 Photo. Стан нового. Ціна - 2000 грн. Купляв суто для того, щоб відсканувати плівки та сімейні фотографії з альбомів. Свою роботу виконав на бездоганно.
  5. Насправді, то була ферма вирощування квадрокоптерів нового покоління. Всі вони мали піти на службу ЗСУ. Основне і головне призначення - політ над територією ворога, та збір інформіції на флєш носії, які були замасковані під відеокарту. Кожна відеоркарта прив'язана до своєї материнки та процесора. Карта вставляється лише один раз і якщо вона не співпадає, то данні автоматично знищуються та замінються дезинформацією. Інколи буває так, що мобільний телефон - зовсім не мобільний телефон, а файна підпора під стіл, шоб той не хитався. А можуть прийняти за замаскований шпіонський прилад.
  6. Мне он показался затянутым. Можно было уместить в 5-7 серий. 3-ий сезон клевый.
  7. Как раз сегодня наткнулся на этот сериал. Буду смотреть! А то 3-ёх сезонов "Нарко" (продлили на 4-ый) как-то не хватило - хочется продолжения банкета. )))
  8. "Вице-президент". Правда юмор может не вставить. Но мне нра.))
  9. В целом сериальчик можно переименовать в "Последнее Чмо на замле". Почему? Потому что главный персонаж начнет вести себя как тупое бездарное Чмо. Именно поэтому я и забросил его смотреть. А "Narcos" фильм просто офигенный. Могу посоветовать еще фильм "Борджия". Тоже из этой серии: кланы, семьи, интриги, секас, куча убийств и т.п. Лучше французскую версию смотреть. Она по жестче.
  10. Нет. Тоже начать быть игроками и давать обдуманные ответные ходы.
  11. Все это фигня, хлопцы. Россия может прислать второго, третьего, пятого, десятого участника с ограниченными возможностями. Что, будем всех банить? Ну и к тому же, с камеди (если это действительно правда) подставились . Теперь песня о том, что якобы нарушила закон, уже не так хорошо звучит. Украина так и не может понять, что россия - это игрок! Каждый ихний ход - взвешен, спланирован, при чем так, что они наперед предвидят ответные ходы Украины (хотя, какие тут ходы... так, бездумные действия). Мы слишком предсказуемы. На это и идет расчет.
×
×
  • Створити...