Перейти до змісту

sashakovel

Учасники
  • Постів

    151
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 827 переглядів профілю
  • Oli

  • SEN

  1. Замов у них www.mandrivnik.com.ua Я поміняв веглепластикові на дюралеві. Або тут ex.com.ua
  2. Це як розуміти?! За таких козлів Ми на Волині чекали мобільний звязок довгих 10 років! А булоб на ринку 2-3 компаній може інакше діло пішло! Від юмс золишився осад!
  3. Користуєшся де, в Луцьку? Якщо в Луцьку розкажи яка ситуація з покриттям, якістю зв'язку, інтернету. В сусідній темі Utel.
  4. Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС , але мені всеодно чогось неподобається МТС Я на UMC ,бо в мене майже всі знайомі на ньому, Я вже десь 4 роки!!! На інших пакетах на постійній основі не був!! Мабуть ніхто НЕ ЗНАЄ Новітьньої Історії України! У 199*році (юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс) взяли ліцензію, заключили Договір про те, що на протязі 5(пяти) років в Україні ніхто крім них не впроваджує мобільний звязок. Але який звязок ? NMT 450МГц ! це в той час, коли в Європі GSM900МГц на всю. Ну шо АФРИКА -блін ! І почалось втюховання NMT450 і по 2$/хв. З кінцем скроку (юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс) зявились GoldenTelecom GSM1800МГц Kyivstar GSM900МГц. Покладав надії на GoldenTelecom, але за певних обставин Kyivstar почав розвиватись краще. "Українські радіосистеми" була хороша компанія- MOBI, BeeLine. Астеліт-life нічого проти не маю(не користувався). Появився PEOPLEnet, Utel (Укртелеком)-3G(UMTS/WCDMA)2100 МГц. юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс-NMT 450 GoldenTelecom-GSM1800 Kyivstar, Life:), Beeline- GSM 900/1800 Utel-3G 2100- Різницю вловлюєш !? Є ж нормальні оператори. юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс- ЦЕ КА-КА! P.S. юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс- НЕ користувавсь, НЕ користуюсь, НЕ буду користуватись- навіть якщо Мені юмс UMC, sim-sim, JEANS мтс буде платити ! ПРИНЦИПОВО! Я за Нові Технології !!! Був KS, зараз Утел (користуюсь)-це СИЛА ! НЕ бачу конкурентів !
  5. Була офіційна мутка з заміною. Нюансів не памятаю бо мій Мобі був втрачений безвозвратно.
×
×
  • Створити...