Перейти до змісту

Shraick

Учасники
  • Постів

    840
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

7 Байдужий
  1. Shraick

    АвтоСтоп

    Потрібно завтра до обіду бути в Києві. Ніхто не їде? 066-8858524
  2. Куплю 585 $ завтра до обіду. Пропозиції в приват.
  3. Shraick

    АвтоСтоп

    5-10 липня їхатимемо Луцьк-Ягодин, можливо когось підвезти на Світязь, є 3 місця.
  4. Железнодорожница спрашивает у бегущего за поездом и размахивающего руками мужика: - Мужчина – вы что, на поезд опоздали? - Нет, бл*дь, я его с вокзала выгоняю!!!
  5. Я канєшно ізвіняюсь, колись про це вже тут говорили, але вже реально підзаї..ло: якого х...я сюди постити фільми 1988 р.? Та ніхто ні разу не сумнівається, що він вартий перегляду, отримав стопіцот оскарів і т.д. але краще їх постити в якусь окрему тему, аля "Перелік фільмів "увідєть і умєрєть"" Передивлюємось перший пост: Кагбе всьо просто і доступно, але не бл...дь тре закидати тему всіми фільмами підряд... Раніше дійсно сюди заходив промоніторити нові фільми в гарній якості, була корисна тема, не то шо зараз...
  6. ... ну тут Стетхем завалив поки максимальну к-ть народу, уг (сугубо імхо). Не знаю як на рахунок максимальної кількості заваленого народу(засинав моментами), але те що фільма УГ це факт. Навіть не знаю любителям якого жанру він може сподобатись...
  7. Преподaвaтель сексологии: - По стaтистике 18% женщин постоянно хотят, 23% обожaют орaльный секс, 38% регулярно изменяют мужьям: Студент с зaдней пaрты: - К черту стaтистику, нaм нужны именa, aдресa, телефоны!!!!
  8. Чорні Черешні - Жінка другова
  9. А от мені фільм нудний. Головний актор звичайно зіграв на висоті, але як на мене сюжет УГ, ітого 5/10 Сподобалось кіно "Время" Останній фільм дійсно вартий уваги. "Кунг-фу Панда 2" і "Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок" - на які з нетерпінням очікував у 2011, я б нагородив номінаціями Розчарування року.
  10. Семен Слепаков - Каждую пятницу я в говно http://www.youtube.com/watch?v=oX6WvnwVmYA
  11. Shraick

    АвтоСтоп

    На цьому тижні ніхто не їде на Любомль чи Ягодин? Потрібно дістатись в с.Римачі.
×
×
  • Створити...