Перейти до змісту

valuzk

Power users
  • Постів

    1 241
  • Зареєстровано

Репутація

47 Байдужий

Відвідувачі профілю

15 089 переглядів профілю
  1. Маю 2 столешні дубові на кухні. Багато гемору з доглядом. Раз на 2 місяці потрібно покривати маслом https://osmoukraine.com.ua/product-81?gclid=CjwKCAjwn6GGBhADEiwAruUcKoAFGdfdgAxGwbM5fYsHSqok4D23YxiTAOB1asmA5DpLPCnIZMd-ohoCu2UQAvD_BwE Більш практично камінь. Хоча на дотик і сприйняття гарно.
  2. Як варіант натуральне дерево http://woodtechnic.com.ua/index.php?id_category=16&controller=category&id_lang=2
  3. за такі пости відразу в БАН надовго (було б справедливо). який в дупу бан ? Кожен український військовий там на Сході, й ті, хто туди лише збираются, (хоча ті що на Сході й так мабуть про це знають), повинні ЦЕ бачити, щоб знати, хто *по ту сторону барикад*, щоб *не дрогнула рука* в потрібний момент й щоб не було ніяких іллюзій по поводу ворога. Одне лише, що дуже шкода рідних тих, чиї голови там лежать, бо смерть близького це вже горе, а така смерть, горе набагато більше Невже ви не розумієте, що такими постами не додаєте духу ні армії, ні людям. Це ж іде інформаційна війна також і такої неперевіреної інфи є куча, але ж не потрібно її копіпастити всюди. Таке враження, що люди працюють на ФСБ. От якби Mykola81 запостив всюди, що з України в Росію відправяють посилки своїм рідним, щоб Вата боялась навіть сунутись в Україну.
  4. за такі пости відразу в БАН надовго (було б справедливо).
  5. Також колись, коли був час, робив шафу купе, комод і ще деякі меблі сам. Дизайн і розкрій робив за допомогою програмки вроді Базис-Мебельщик. Замовляв порізку, поклейку кромки і комплектуючі на гуртовій базі Мадота, зараз біля гуртівні ПАККО на Клима Савури. Скадав усе сам. Виходило більше ніж в два рази дешевше ніж пропонували. Складного нічого немає.
  6. Ну і я похвалюся 1. Skoda 2. Octavia Tour 3. 2008 4. Дизель (Окко) 5. 1.9 6. TDI 7. Місто (6.0 влітку, 6.5- 7 взимку), траса 4.5-5 в залежності від швидкості. щойно приїхав з Варшави середній розхід 4.3 л. за 891 км., рекорд 4.2 в Крим і назад. де ви ще на одному баку проїдете більше 1200 км? Кажуть на новій Skoda Rapid дизель 1.6 crdi дуже економний, але ще не пробував не знаю...
  7. А я з 1 березня після 4 днів без інтернету поміняв провайдера. Ляпота
  8. Ух, дякую за веселу компанію, теплий сніг та парний віник. Було просто все абалдєнно!
  9. http://stylus.com.ua/ru/products/descriptions/51299/index.html samsung galaxy nexus i9250 з'явився білого кольору, по грошам і усьому іншому в самий раз. В самого такий тільки чорний, дуже задоволений.
  10. Аналогічна ситуація по вечорам постійно. Уже планую міняти провайдера.
  11. Недавно подивився "Астрал" і "Дьявол". Сподобались.
  12. Якщо чесно по ходовій і т.д. машинка супер. Але для себе шукав би мотор 1.8 або 1.9 TDI. Дійсно про 2.0 не дуже схвальні відгуки (кажуть що бере масло + розхід пального не дуже радує).
×
×
  • Створити...