Перейти до змісту

Snig

Учасники
  • Постів

    570
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

103 Продвинутий

5 Підписок

Відвідувачі профілю

11 604 перегляду профілю
  • RudEAk

  • Glebs

  • Amor

  • Lucyland

  1. Вибачте, коли мене переносили на Волю, мене не попередили шо в них немає людей шоб забезпечити сервіс і що я тижнями буду сидіти без тирнету через їхній брак кадрів. А на Волю перейду працювати відразу після того як з ларька звільнюсь, а то тут теж не завозили товар бо не було грузчиків, тому пішов на роботу шоб швидше було.
  2. Користувався я в Луцьку різними операторами, ще починаючи з фотакома. Були різні часи, десь краще, десь гірше, десь стабільніше а десь геть біда з пінгами і стабільністю. Хтось хамив в сапорті, хтось казав шо у них цілодобова підтримка, але вночі у них автовідповідач стояв, а хтось просто не брав трубку, але з часом все налагодилось і всі обзавелись адекватними дівчатками які перенаправляли на спеціаліста, який просив перезагрузити роутер, та прописати гугловські ДНСи... А потім і взагалі просто "приймали заявки", заспокоювали, давали надію, що скоро все вирішиться. Памятаю часи коли найбільше за все я боявся блискавок і грому... не тому що це страшно і був малим, а тому що в фотакома знову свічі погорять... Памятаю, як я чекав того бєжевого жигуля з чуваками в синіх робах, які б пофіксили інтернет, вони гоцали по Луцьку як мурахи, відновлювали мережі, в мене інколи складалось враження що це авто пропускали на дорогах як машину швидкої допомоги, бо комусь погано, треба рятувати чувака-задрота. Але, мені ще жоден оператор не казав почекати тиждень (!) поки прийде "спеціаліст" щоб глянути шо там з інтернетом. Воля це зробила.
  3. краще б повністю вирубили, хоча б нерви зекономив би...
  4. Ну якшо не читати твої пости, то відсоток зменшується на 20-30 одиниць.
  5. Арбітр пожалів Реал. Хоча перша червона була "не в тєму", але Реал явно підсів після перерви і почав нервувати.
  6. 25-й час ( http://www.youtube.com/watch?v=zuUUBxC09ec ) (2002, 7.9imdb) Бегущий за ветром (The Kite Runner) (2007, 7.7 imdb )
  7. Snig

    WOT

    я ось теж сьогодні поставив цю гру, качаю Арту (су-5), відчуваю себе богом, всіх бачу, всіх чую. Механіки гри не розумію досі (ще паралельно качнув середній і легкий танк 3 лвл), а читати щось - впадло.
  8. Я уверен что Барса продует Шахтеру! Продует как следует! Все шлюзы продует! ©Якийсь форум
  9. Погрожувати Лівії що перестануть купувати нафту - брєд. Це приблизно те саме, шо Американцям - погрожувати амазонським лісам перестати дихати киснем який ті виділяють.
×
×
  • Створити...