Перейти до змісту

NeoN

Power users
  • Постів

    1 380
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

NeoN став переможцем дня 13 квітня

NeoN мав найпопулярніший контент!

Репутація

263 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

10 392 перегляду профілю
  1. Доброго дня, продам два нових роутера , ax3000t, перешив на openwrt, ціна 1500. Be3600 - не відкривався, на стоці зрозуміло, 2000 грн.
  2. Та навіть з принципу не бачити китайської(без костилів), стандартна адмінка(а не 192.168.1.31), гори налаштувань, розблоковані і доступні всі канали в максимальній потужності сигналу(хоча і в Китай версії потужності не зарізані). Я звісно згідний, і 10% не використовуємо потенціалу, але не хочеться навіть припускати, що одного дня виявиться, що весь трафік роутера фільтрується на серверах в Китаї, як от з їх камерами, що натикані по Україні, тим паче, що все зроблено власними силами. ПС. Якщо питання в тому, чи потрібно рядовому користувачу змінювати прошивку, якщо він просто створює дві мережі(2,4 і 5 гц), і користується, то думаю ні .
  3. Прийшов і мені ах3000т, перешив на опенврт, а потім почитав вас і замовив ще й 3600, хоча в квартирі досі mi router 3g на падавані чудово справляється. Треба продати як мінімум 3000-ного, ще нікуди не викладав, якщо є бажання, пишіть, новий, прошитий...
  4. Не знаю за Одесу, але розмовляв з харків'янами, то мало того, що вони зі мною говорили по українськи, то на моє запитання, відповіли, що зараз більшість старається перейти, виходить не у всіх добре, але стараються люди і за власним бажанням.
  5. Зачекайте декілька днів, тоді і воду проведете, чи позичте в кого під заставу валюти
  6. Ого, не моніторив зараз, глянув, теж в шоці. Але це ж ніби добре, ми укріплюємося, в любому випадку без нагальної потреби я б не біг здавати "притриманний штукарь"
  7. А через скільки часу заряджаєте? 3-4 дні якось мало, я читав(про фенікс) , писали до двох тижнів виходило....
  8. А що скажете про батарею і її просадки з часом, дивлюся в сторону б/у, наприклад якщо дивитися ту ж 6 модель, їй вже більше трьох років, на скільки це б'є по батареї?
  9. Зацікавився даними девайсами, теж почав вибирати, чим закінчилася ваша історія, щось обрали?
  10. Це мабуть єдиний варіант повертати налічкою. І в принципі не поганий, головне дізнатися які комісії
  11. А підкажіть, в чому це відслідковування? Ніби розгорнуто не погано пише
×
×
  • Створити...