Перейти до змісту

kotykS

Учасники
  • Постів

    1 070
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

193 Продвинутий

Відвідувачі профілю

12 826 переглядів профілю
  1. 27 березня о 18:20 в маршрутці №32 знайдені оптичні окуляри. Віддам власнику. 095 841 44 76
  2. Казав автор, що зроблено з Красненського мосту під час розливу в сімдесяті роки
  3. так, це таки вона. вулиця гаврилюка. порівняйте
  4. Я думаю, це буд. на Гаврилюка - один із корпусів Луцької української гімназії. Якщо так, то педагогічна школа вже була зроблена після приєднання до СРСР. В цьому випадку фото зроблене з двору школи. Сама вулиця має пролягати за правим краєм кадру.
  5. В'їзд у місто з боку Рівного. Фото 1958 року, або раніше.
  6. щось не було на форумі і немає в альбомах фотки з танком, який був на кільці відродження-соборності. Або я пропустив. Може, хтось має?
  7. Ось таку фотографію приніс співробітник мого тата. Була кольорова листівка з цього ракурсу, але не така розширна. Як здається, парку вже нема, а на його місці ведеться будівництва драмтеатру. Думаю, друга половина 1960-х. Ну, а "Почта" і робітники на електролінії - як приємні бонуси!
  8. але з іншого боку, футболіст до парку так само як хлопець з жабою)) Різні відомості такі. Хоча через 50 років м'яч у пам'яті міг перетворитися на жабу))) Тільки-от питання - хто ж правий? Жаба там була з хлопчиком чи футболіст із м'ячем.
  9. от і я за те! цікаве все! от, бачу, тут іноді дописує Mihail. Скажу, що я його спогади копіюю собі в окремий файл і буде пам'ять про місто, якого вже нема! Поки живі старі люди, мають розказувати))
  10. які цікаві відомості! може, у вас є детальніші фото скульптури?
  11. а що зображала ця скульптура? тобто це був якийсь відомий образ? може. там з мльтика, чи звідки? що то був за хлопчик з жабою?
  12. Переглядаючи усім нам відомий фотоальбом "Луцьк" 1963 року, помітив, що прямо перед початком центральної алеї тодішнього парку імені Гагаріна стояла якась людиноподібна скульптура на невисокому постаменті. Хто знає, що це було і коли воно зникло?
  13. Чи була в Луцьку така меморіальна дошка Арцеулову?!
×
×
  • Створити...