Перейти до змісту

WebTraveller

Power users
  • Постів

    2 623
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    43

WebTraveller став переможцем дня 17 березень

WebTraveller мав найпопулярніший контент!

Репутація

3 184 Гуру

Відвідувачі профілю

6 602 перегляду профілю
  1. Як ти? Ні слуху ні духу стільки часу. Або я пропустив повідомлення
  2. Не факт шо Іділ. Путін перевибрався, йому треба привід для мобілізації Як перед чеченською "цукор" вибухав по підвалам, так і тут може бути
  3. Це прийняття реальності а не ниття. Ну може ти один знаєш і бачиш сотні кораблів, які пливуть з америки зі зброєю, чи сотні поїздів... Поки два діда не награються у вибори ніфіга сюди не приїде в нормальних кількостях. А потім вже може й не треба буде. p.s. Я розумію що ти вже Макрона чекаєш з французькими легіонами А я менш оптимістичний
  4. Все що треба знати про "братів"-американців. Дебіли, бл..ть. Знов вони стурбовані
  5. Наші ракети летять точно в ціль і по військовим об"єктам. А це їхнє ППО так збиває, що уламки падають у житлові квартали.
  6. Ага. Залежно де впаде Якщо десь там на сході то не страшно. Нам. А якщо в центрі Луцька, то тако трохи страшнувато))
  7. Це тому в Китаї вже прототипи авто між містами ЛІТАЮТЬ, а кацапи до цього часу Ніву клепають? Чи без мізків Китай патентів найбільше в світі подає:
  8. Тепер ти вирішив що ти дипломований психолог зі стажем Чому ти вирішив, що знаєш, що я відчуваю? Я просто ржу з оцієї твоєї писанини. Інших емоцій вона не викликає. Коли ти з надсерйозним виглядом пишеш всілякий брєд. Я просто не можу змовчати)) От і все. А ти і далі думай що всі заздрять і кимось там себе відчувають на фоні такого "розумного" дядька. Це нічого, це лікується))
  9. Читаю я все. Таких прикладів можна кучу навести. Як валютного гуру, так і повідопленням експерта-біолога, так і політичного експерта. Просто не треба в кожному пості доводити "який я розумний..."
  10. Хтось тут недавно розказував як вміє фільтрувати і перевіряти інформацію. А повівся на фейк. Ніяких таких заяв не було, принаймні не в такому тоні.
  11. А в 22-му році той хто в тобі сидить десь погуляти ходив? Коли ти тут всім розказував що ніякої війни не буде "бо ж банки кредити видають" Чи все-таки треба визнати, що "той хто в тобі сидить" дуже часто помиляється?
×
×
  • Створити...