Перейти до змісту

SJSerg30

Учасники
  • Постів

    1 176
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

34 Байдужий

5 Підписок

Відвідувачі профілю

11 222 перегляду профілю
  • ZheNik

  • IH@R

  • byiviter

  • Lexter

  • Revolver

  • Rock

  • Sergijko

  • amg_65

  • Unknown

  • Glebs

  • sf-andrej

  1. Добрий день. Випадково вчора дізнався на сайті ВОМ, що змінюється провайдер який надає послуги IPTV. Існуючий плейлист дійсний до якого числа?
  2. Після недавнього інциденту у нас на цукровому, поставив собі ТАКЕ реле напруги. І чесно був здивований, бачучи як напруга в мережі скаче від 210 до 250 вольт за декілька секунд. І це вже після ремонту обленерго. На реле напруги встановлена верхня межа в 245в і майже через день реле спрацьовує.
  3. На цукровому також тарифи зміняться? бо ж кілька місяців назад вже було підняття цін на послуги.
  4. Интеллект Путина: когда ломается микрофон суфлера в ухе
  5. Судячи по тому, що більше ніхто не відписався, це було тропосферне проходження радіохвиль. Це явище короткочасне, на декілька годин. Та й не думаю, що поляки такі дурні, щоб поширювати сигнал своїх телеканалів на Україну. Прикордонні райони це одне, але до Луцька на вряд чи сигнал дійде.
  6. Хлопці, на яких частотах польські канали? тільки що просканував в телевізорі і на World Vision T55D, вони нічого нового не знайшли.
  7. Більшість жк телевізорів приймають DVB-T. Вчова ввечері вже ці канали не показували, але сигнал на 21 каналі ще був. Я так розумію, що їх просто включають для тестів.
  8. Sashapetrash .Чого ти вчепився до мене, чоловіче? Це твої проблеми. Розгрібай їх сам.
  9. мамка виявилась не робоча і ремонту не підлягає! тому домовлялись за іншу ціну, я до Вас додзвонитись не можу, бачу в приваті ви повідомлення теж не читаєте, вийдіть на звязок-візьміть трубку чи наберіть мене 0951476607 Олександр А ви її перевіряли з тим процесором що продавався з нею? Питаю, бо ця плата не працює з процесорами, потужніть яких вище 65Вт і частота шини меньше 800Мгц. Ось ссилка - http://www.asrock.co....ru.asp?cat=CPU що за чуж? дивись уважно http://www.cpu-upgra...k/G31M-VS2.html ця мамка працює з любим процом який розрахований на частоту 1333 та сокет 775, 65ват-це рекомендована потужність, інше питання це довготривалість використання проців з потужністю споживання більше 65ват на цій мамці, оскільки транзистори(мосфети) які стоять по живленню процессора не розраховані на ту потужність, а якщо і розраховані то використовуються без радіаторів(додаткового охолодження) а пробував я запускати на 3-х різних процах цей що в комплекті, pentium 820, e7200 це ти пишеш єрунду. я тобі дав ссилку на сайт, де конкретно написано з якими процами працює мамка. Крім цього, у мене є така мамка і я сам ставив у неї різні проци і бачив результат. Тому знаю, що кажу. Якщо ти невіриш, то це твої проблеми. Хотів допомогти, а тут ще й наїжають.
  10. мамка виявилась не робоча і ремонту не підлягає! тому домовлялись за іншу ціну, я до Вас додзвонитись не можу, бачу в приваті ви повідомлення теж не читаєте, вийдіть на звязок-візьміть трубку чи наберіть мене 0951476607 Олександр А ви її перевіряли з тим процесором що продавався з нею? Питаю, бо ця плата не працює з процесорами, потужніть яких вище 65Вт і частота шини меньше 800Мгц. Ось ссилка - http://www.asrock.com/mb/Intel/G31M-VS2/index.ru.asp?cat=CPU
  11. В мене так само. ні гроші, ні хвилини не зменшуються.Думаю подзвонити до оператора, щоб в кінці місяця не було сюрпризів.
  12. Для контрактних абонентів не чути про нові акції чи знижки? Питаю, бо в лютому закінчується акційна знижка і платити потрібно буде 30 грн в місяць. А назад на передоплату повернути МТС відмовилось. Хоча, коли 2 роки назад переходив на контракт, обіцяли що повернутись назад можна буде. Отакі вони балаболи .
×
×
  • Створити...