Перейти до змісту

ava297

Учасники
  • Постів

    146
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

8 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 593 перегляду профілю
  • Zeiss

  • Lucas

  • SaniTTO

  • DarkMonk

  • Nokian

  • Glebs

  1. Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як правильно утилізувати битий шифер? Чи де його можна використати? Назбиралося його трохи біля дому. І друге питання. Де в Луцьку приймають склобій (не пляшки скляні)? Є як і скло листове різних розмірів, так і склобій. Теж небагато. Але не хочеться тупо викидати на сміттєзвалище.
  2. Може у Вас і так. Але моїм вже 4 роки буде точно (самим останнім) і зауважень до них немає. Вікна 1.5х1.5 метра.
  3. Замовляв вікна в Атлант-Плюс. Спочатку одне в спальню, а через два роки ще 6 шт. в усі інші кімнати. Зауважень немає. Єдине, що зараз все-таки брав би двокамерні склопакети а не однокамерні.
  4. То попитайте, в кого є в комплекті до мультиметра термопара. Вони зараз йдуть вже навіть з відносно дешевими моделями 832 серії та струмовимірювальними кліщами. По пошуку картинки в гуглі "термопара к-типу до мультиметра". І спокійно поміряєте собі температуру з точністю плюс мінус 1-2°С. Верхня межа в них, до 1000°С.
  5. А вже існують такі, на 300°С??? І який в них час напрацювання до відмови чи деградації? Це вже діапазон роботи термопар.
  6. @JOKER86 Цікавлять акумулятори до: Телефон Samsung GT-E1200M - AB463446BU Планшет Asus Nexus 7 Wi-Fi (2013) - C11P1303
  7. Якщо цей блок коротне Вам в мікроЮСБ роз'ємі, то мало не покажеться. Будьте обережні з такими порадами, а то ще якісь новачки начитаються такого і почнуть експериментувати )))))))) Та спробуйте ту рідну зарядку на 3А, аби роз'єм і штекер були не розбиті. І чисті. Всеодно Вам ніхто не дасть гарантії, що все буде гаразд. Робите все на свій страх і ризик.
  8. А напруга яка на виході зарядки? Якщо 5 В, то можна спробувати так зробити. Але всетаки це ризиковано, 3 А і на мікроЮСБ. Хіба що проектувальники були толкові, і обмежили струм зарядки планшета через мікроЮСБ порт.
  9. Доброго дня. Хто може продати в Луцьку за прийнятну ціну плату модуля зарядки літієвого акумулятора із захистом на базі TP4056 (зразок фото модуля в додатку). Питання актуальне до 17.00. Контактний телефон 067-4761493, Андрій.
  10. Десь читав історію, що людина відіслала макбук, який підмінили працівники нової пошти на дві дошки відповідного розміру. Але продавця спасло те, що вказав в накладній справжню назву товару та справжню вартість (не пам'ятаю чи був огляд працівниками при пакуванні). І нова пошта йому повернула суму, вказану як вартість товару в накладній. Хоч і не відразу усю, а кількома частинами. Може і тут в темі читав, не пам'ятаю.
  11. @HWman Хочу забронювати. Вкажіть контактний телефон
  12. @flashmax Або тусується тут продавець, або то адміністрація ОЛХ, бо я тоді ж подав скаргу на шахрайство. Натрапив просто випадково на такі цікаві фото в гуглі)))
  13. Добрий вечір. Хто знає цього продавця Mr_Panda ? Будьте обережні. Знайдіть відмінності із цим. Підказка - які схожі серійні номери і не тільки ))).
×
×
  • Створити...