Перейти до змісту

kot

Power users
  • Постів

    1 358
  • Зареєстровано

Репутація

6 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

14 169 переглядів профілю
  • doc_man

  • Andrewchuy

  • sss

  • petro22

  • Pavelix

  • oSs

  • AnimaNoir

  • Saniko

  • Dedakeda

  • BratanK

  • xforester

  1. Можу запропонувати ультрабук Fujitsu Lifebook U904 - 6500 грн. Екран 14" (3200x1800) WQHD + IGZO, Матовий / Intel Core i5-4200U (2.1 ГГц) / RAM 10 ГБ / hdd 500 ГБ / Intel HD Graphics 4400 / без ОД / LAN / Wi-Fi / Bluetooth 4.0 / веб-камера/ відбиток пальця / Windows 8.1 Pro 64bit / 1.39 кг
  2. В мене були L300 тому,напевно, L132 буде не кращим. Зараз залишив собі в користування l800, і навіть його не буду рекомендувати, йому притаманні всі вищеперечислені проблеми тільки в меншій мірі. Мій досвід показує, що epson не вміє робити принтери.
  3. 3 штуки купив відразу, я використовував багато принтерів одночасно. Про профілі мені не треба розповідати, я поліграфією займався професійно і не в першому поколінні. Розкажіть краще epsony. Оригінальні чорнила справи ніяк не вирішують. Я згоден ідеальних принтерів не існує, але в порівнянні (а мені є з чим порівняти, я використовував багато недешевих принтерів) epson поки лідер найгірших. Папір приймає погано (товстий майже не бере), друкує довго, якість на 3-, і постійно сохне, головка забивається навіть під час друку. Якщо ви маєте досвід порадьте людині гідний варіант і непевно без налаштувань профілів, чомусь мені здається що не для кольоропроб береться принтер.
  4. Дам пораду із власного досвіду (15 років друкував малі тиражі на струйному принтері): Epson це підставка під взуття, скриня для дрібних грошей, що завгодно але не принтер. Друкує повільно, погано, кольори не відповідають самим сміливим очікуванням, чистити головку доведеться часто і папір бере через раз. А epson l300 це самий яскравий представник цього непотрібства, мав таких 3 шт. 3-4 к сторінок на ньому віддрукувати треба мати стальні нерви, особисто я не зміг. А тепер по ділу, лазерний принтер це не про якість аж ніяк ( ну хіба ви готові 100 000 заплатити). Для фото не підійде точно. Картриджі дорогі, самі заправите - якість віддруку впаде ще вдвічі. Я взагалі не розумію для чого існують дешеві кольорові лазерні принтери. Струйник безальтернативне рішення, рекомендую Canon. Якщо об'єм друку невеликий не запарюйтесь за СНПЧ взагалі.
  5. Glebs все вірно написав. Такого динозавра ніхто просто не буде шукати ні в якому стані. Це не тема пошуку аналогічного смарта за 2к. Автор шукає телефон за 3к і явно не в музей китайської творчості.
  6. Можу запропонувати свого LG V40. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/lg-v40-6-64-gb-flagman-IDMt3AO.html
  7. Доброго дня, можна у резерв. Я напишу в приват уточнення деталей.
  8. Доброго дня яким чином з неї добути 7.1??? Там тільки 2 мініджека. Як до цієї карти під’єднати сім колонок і саб??
  9. У нормальних людей відпочинок і пиво не пов’язані.
  10. Можливо людина шукає декілька робіт. Зараз такий час...
  11. комусь не було чим підтертись (пардон).
  12. Дам маленьку пораду - перегружаєте телефон і 3-4 дзвінка можна зробити.
  13. Тема вже давно перетворилась на демонстрацію особистих досягнень. Де-не-де можна виловити цікаву інформацію зпоміж скрінів де хлопці міряються піпіськами. Пропоную відкрити нову тему і ділитись справді цікавою інфою.
  14. Безкоштовний довіз працівників додому, а для тих хто живе у "на краю світу" або їде в інший час не з усіма - компенсація за проїд.
×
×
  • Створити...