Перейти до змісту

Никто

Учасники
  • Постів

    129
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

6 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 524 перегляду профілю
  1. Доброго всім - власне продам даний інструмент, прошу 600 грн. По будь яких питаннях - пишіт в приват, або по телефону - нуль6сім36один37один7. Точилка Ganzo Touch Pro: 600 грн. - Інші товари для дому Рованці на Olx WWW.OLX.UA 600 грн.: 600 грн.: Точильний пристрій Ganzo. Використовувався рідко. Повна комплектація ,як з магазину. Детальна інформація за телефоном.
  2. Як їхати на Вишків від "Проміня", пререїзжаючи перехрестя, зліва був магазин техніки з Євпропи - можливо підійде.
  3. Цікаво - знаю, на заборі теж пишуть, але, з появою ново 40ї серії по осені "мають" впасти ціна на попередню 30ту серію - і от питання - а чи варто зараз викидати від 12к на відяхи топікпостера, коли через 2, може 3 місяця можна буде взяти нову 30ту серію за тіж гроші?)
  4. Жень, доброго Вам, якщо не важко/шкода/таємниця - можна теж номер у приват. Дякую.
  5. Як порада - на борді не так мало людей, які помогли б зорієнтувати у ціні по кожній комплектуючій, не раз бачив теми типу "допоможіть оцінити..." - не експерт, але по комплектуючим напевно швидше продаж був би.
  6. ...також над цим задумався, тому варіант продажу на запчастини, якщо такий взагалі має сенс, більш "приземленіший".
  7. Власне, маю данний девайс, коротенька предісторія - працював без наріканнь до певного моменту - загрузив обнову, обновився, після примусового ребуту - постійна загрузка лого Самсунг. Носив в авторизований сервісний центр, що на Київському - сказали, що "вмерла" бутова пам`ять, з якої грузиться ядро ОС(якось так, можу не правильно трактувати).Такі мікрухи важко найти, перепаяти теж не просто і т.д. і т.п. В загальному - якщо хто стикався з майстрами, які можуть "оживити" девайс - буду вдячний за номерки в приват, якщо вже на 100% "кірпіч" - продам на запчастини, можливо кому потрібно - дісплей цілий, батарея з роботою по інтернету тримала спокійно цілий (8год) роб. день, на корпусі(білий) є деякі незначні подряпини. Якщо виникнуть питання - у приват.
  8. Потрібні саме такі, аналоги не приймаються - чи можливо знайти, і відповідно привести - якщо так - яка ціна за 1 упаковку і коли можуть бути.
×
×
  • Створити...