Перейти до змісту

tamiris

Учасники
  • Постів

    216
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий

1 Підпищик

  1. http://durdom.in.ua/site/video/id/11/page/2.phtml Без коментарів.... І хто тут ще буде співати про толерантність до сусідів? Такі розуміють тільки в морду!
  2. От із таких "портальчиків" і починаються війни. Війна в Грузії почалась із інформаційного засилля неправдивою інформацією.
  3. У Севастополі закидають камінням потяги, бо вони українські, - віце-адмірал Борис Кожин "Ми звертаємося з проханням до Президента України, прем’єр-міністра провести виїзне засідання РНБОУ в Севастополі з розгляду ситуації в цьому місці", - повідомив сьогодні, 16 липня, під час прес-конференції у Львові перший командувач військово-морського флоту України, віце-адмірал Борис Кожин. "Зараз всі позиції щодо українського державництва в Севастополі зневільовані. Події, які відбувалися під час встановлення пам’ятної дошки з нагоди 90-річчя підняття український прапорів на кораблях, це ще раз підтвердили. Українська патріотична громадськість Криму скерувала до мене звернення щодо цих подій. Ми очікували на реакцію Президента України, прем’єр-міністра, Верховної Ради, СБУ, МВС, прокуратури, але її немає. У Севастополі панує жахлива атмосфера, нетерпимість до всього українського, закидають камінням потяги, які слідують до Києва, люди з гучномовцями ледь не на половину міста кричать, що це російське місто і Україні його не віддадуть. Це заздалегідь сплановані події. Реакції від влади немає. Під назвами таких організацій, як "Російський блок", Партія регіонів, ПСПУ, стоять люди, кримінальні організації, які влаштовують антиукраїнський шабаш. З екранів ТБ депутати Севастопольської міської ради виступають з погрозами проти України, українців, які живуть в Севастополі. Створено терористичну банду із колишніх спецназівців. Силовики за цим не слідкують", - розповів Б.Кожин. Б.Кожин навіть запропонував львівським журналістам приїхати до цього міста, щоб пожити там тиждень, а потім на шпальтах своїх видань описати те, що відбувається. Він також зазначив: "Існує радикальна антиукраїнська частина депутатів міської ради, які принижують національну гідність українців, української державності. Це виклик українській владі, силовим структурам. Якщо силові структури там і є, то вони дивляться на все крізь пальці. Це загроза національним інтересам України, її територіальній цілісності. хоча переважна більшість звичайного населення з повагою ставиться до всього українського". Взято звідси: http://www.zaxid.net/newsua/2008/7/16/144547/ Прочитала - стало страшно. Це ж той же сценарій, що й у Грузії....
  4. Можу валіснерію дати. ДАЙ!!!!!!! А-а-!а!!! (це радісний вигук). Я перед тобою в боргу. ДЯКУЮ!!!!
  5. Хлопці, повторюю прохання. Якби не сказала виховательці, то вдруге не просила би. Незручно перед людиною!!!!!!
  6. Ми з чоловіком давненько "сидимо" на Білайн. Воно таке, те покриття, - там є зв"язок , а за горбком його нема Але, зважаючи на те, скільки платимо (мало) - цілком задовлені. В Луцьку практично завжди є, а за містом треба ловити. Хто у відрядженнях постійно, звичайно, краще придбати картку ще якогось оператора, а якщо переважно в межах міста - краще Білайна, напевно, немає.
  7. Якщо Казочка, то це не та. Чекаємо спонсорів Я виховательці сказала.
  8. Який літраж акваріума? Маленький, літрів 10, може, трохи більше.
  9. Садок біля 10 школи за супермаркетом "Просто маркет". №43, молодша група на другому поверсі. Вихователь - Галина Василівна. Група називається "Сонечко", там на дверях аплікація сонечка. keepo, там маленький акваріумик, але діти люблять. Я скажу, що зайдуть подивитися. Маякни, коли. З мене "могорич" і плюси в репутацію.
  10. Шановні акваріумісти! Може, в когось є зайва рибка в акваріумі, яку можна подарувати в молодшу групу садочка номер 43? Бажано більша, бо єдина маленька плаває, але вона така мала, що її ледве видно. Авансом - дякую. +2 гарантую P.S. Зробите добру справу, бо якраз набрали групу і діти тільки звикають. Плачуть.
  11. 1.Часто наодинці неосвічені і нецікаві виявляються розумними і неординарними. 2.А ти справді зміни компанію. Заможні чоловіки не обирають мишок. 3.Народиш дитину - світогляд зміниться і "туснячити" не захочеться. 4.Тут купа неодружених хлопців. Так що.... Удачі, Осінь! Правильного і вдалого вибору!!!!
  12. Осінь, подивилась у твій профіль: тобі ж ТІЛЬКИ 23!!!!! Зарано робити такі висновки. От як нагряне любов нежданно......... І ще: на цьому форумі є немало цікавих хлопців.
  13. Добре - це коли стосунки розвиваються, а не коли триндичиш дівчині щодня одне й те ж. Спозорив, бо Луцьк - мале село, всі один одного знають. Допоможе тобі цікава робота, хоббі і нова 17-річна дівчина, яка хоче зірок і неба, а не 27-річна жінка, якій пора народжувати дітей. Ти не постраждав, а набрався досвіду, бо до цього часу літав у небесах. Це ІМХО. Більше з тобою не буду сперечатись, бо, бачу, ти вперто не хочеш розуміти простих речей.
  14. Починається..... Топікстартер, Сергій, ну сам подумай : морочив дівчині голову рік, вона, не дочекавшись нічого доброго (як і злого), вирішила піти геть. Ти зі злості виставляєш фотку на огляд сотень очей, мол, от дивіться - стерво, називаєш дату, рік її народження. Ще б прізвище сказав. Я би на тебе в суд подала. Спозорив - далі нІкуди. Більше того: вести себе, як 16-річне дитя, шмаркатись тут перед тисячами людей - несерйозно. Все!
×
×
  • Створити...