Перейти до змісту

energoaydut

Учасники
  • Постів

    300
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    3

energoaydut став переможцем дня 3 серпня 2017

energoaydut мав найпопулярніший контент!

Репутація

213 Продвинутий

Відвідувачі профілю

1 694 перегляду профілю
  • Vaso

  • Doctor

  • V()V@n

  • Dream

  • yura18

  • paranoik

  1. Звертайтесь 0501085860, довго не був на форумі, втратив пароль для входу, а система відновлення чомусь не працювала, тепер знову тут.
  2. Проводиться тепловізійне обстеження всередині квартири/будинку, за результатами обстеження складається звіт з енергоаудиту (якщо ця послуга замовлена) де визначаються всі тепловтрати будівдлі через огороджуючі конструкції (стіни, вікна, двері, перекриття і т.д....) В результаті Ви отримуєте порівняльну таблицю з Вашими тепловтратами, нормативними тепловтратами і бачите різницю на скільки більше втрачає кожна з конструкцій будівлі ніж того вимагає ДБН. Отримуєте рекомендації щодо приведення теплотехнічних характеристик конструкцій будівлі до нормативних
  3. Ось саме для цього я хочу щоб працювало правило: "Сім раз подумай, один раз зроби правильно!" А коли людина буде думати, вона шукатиме інформацію, шукатиме хто зможе проконсультувати. Я зі свого досвіду знаю, що знайти людину, яка без грошей фахово може проконсультувати з будь-якого питання майже не реально, тому ніколи нікому не відмовляю і завжди ділюсь своїми знаннями. Шукайте і знайдете!;)
  4. Для того щоб таких ситуацій не виникало, я намагаюсь всіма доступними методами якомога більшій кількості людей розповісти про технологію тепловізійної зйомки, про теплотехнічний розрахунок конструкцій. В ідеалі я хотів би щоб кожен перед початком будівництва/ремонту звертався до спеціалістів, які б могли підказати людині як правильно виконати будівельні роботи. І так на моїй практиці були випадки, коли після моїх обстежень (в будинках класу преміум) підрядні організації змушені були переробляти конструктив перекриття 2-го поверху, робити правильне утеплення вже після повністю завершеного ремонту!
  5. Кому цікаво, прочитайте статтю про технологію тепловізійної зйомки http://www.volynpost.com/news/106435-teplovizijne-obstezhennia--dyvymosia-infrachervonym-zorom
  6. Прошу вибачення Шановні форумчани, був вчора зайнятий, тому так незрозуміло відповів... тепловізйна зйомка - 5 грн/м2 енергоаудит - 10 грн/м2 Вартість вказана за м2 житлової площі будинку (не за конструкцію, яку обстежуємо!!!). Тобто якщо будинок на 100м2 житлової площі, то вартість моїх послуг складе від 500 до 1000 грн.
  7. Розпочато сезон енергоаудитів і тепловізійних обстежень! Звертайтесь! 0509012070
  8. Ось такі бувають чудеса монтажу систем опалення... Замуровані в стяжку і в стіну різьбові фітинги, а які шикарні підводки до радіаторів, ну і звичайно ці чудеса потікли, прийшлось шукати де.. .
×
×
  • Створити...