Перейти до змісту

Віталька

Power users
  • Постів

    1 257
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    2

Віталька став переможцем дня 21 березень 2017

Віталька мав найпопулярніший контент!

Репутація

-204

Відвідувачі профілю

3 646 переглядів профілю
  1. під НР доляра ріс ще і при янику (та і ющу) на 15-30коп, у співвідношені до курсу 7,90 це в районі 5% (пля, прям порохобот і відразу видно, що порах мені платить за пости).
  2. @Nokian тобто, те що й раніше, гривня просідала у понеділок після вихідних то недолік статистики, і зачекати хоч 2-3дні і купити по 28 аж ніяк не можна ?
  3. які агрументи ??? мені 3 піда... мушкитера за неділю зробили -700 репи, про що ти....
  4. майже рік пройшов, я тут все ж ті довбні.... не Порошенко винен, а президент та влада загалом, не сьогодні винен, а весь час з заснування України... самі голосували за зека та ту, що з косою, а тепер винен щось Порох...
  5. якось зимою 2014 я з друзями(2шт) рішили чуток помайнити, у мене був радік 6880 ХД, у дружбана щось схоже, а інший на своєму ноуті, моїх 4 ядра і5 видавали по 10Мх кожен + відяшка 380Мхз, у друзів загалом десь під 500Мхз, через 2 місяці майнинга у мене появилися артефакти, у мого одного з друзів згоріла відяшка на ноуті, в іншого боявилися проблеми з БЖ. я просто застерігаю - не варто майнити на звичайних домашніх пк ))
  6. від шлагбаума на право 150грн(маленький), а той,що на ліво за 100грн (значно більший)
  7. в цю неділю їздив у с. Несвіч до "Мамая", в 7 ранку менший став заполонили рибаки, не було куди вудку закинути, пішов на більший став (через 10м). в Районі 8 ранку появився охоронець, взяв плату 100грн, сказав тут карпи великі і їх багато. Закормив місце спомбом, перекидав флет кожні 20хв, а класичний фідер кожні 5хв, за 3год не однієї покльовки. Зібрав речі і пішов не перший став (мій товариш уже зловив 3 карпіка по 350гр і карасика невеличкого) і місця для рибалки було тьма (як я розумію, що охоронець дзвонить комусь з рибаків і ті швиденько втікають). Підійшов знову до охоронця, даю додаткових +50грн для продовження рибалки, на що отримав відповідь, потрібно заново платити 150грн за рибалку на цьому ставку, мов різні власники і різні ціни. Не знаю чому, но мене це взбісило, так як довжина від берега до очерета місцями від 4м до 10м , немає урн для сміття, немає чітко відведених місць, немає заборони на вудки (збоку сиділо 3 хлопці з ночі, зайняли майже весь берег донками, десь 15 вудок). Якщо приїхати в 5 ранку і посидіти до 8, можна безкоштовно зловити кілька кг карпів і задоволеним поїхати додому, а так я цей став не рекомендую взагалі. Став не чистять, багато лілій, багато сміття, дуже багато очерету.
×
×
  • Створити...