Перейти до змісту

Shipshinka

Учасники
  • Постів

    275
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

73 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 018 переглядів профілю
  • Maniko

  • DR0N

  • Borka V

  • bulchyk

  • Good User

  • serega

  1. Той хто задавав запитання, теж помилився. Бо президент хоч і шостий, але ще навіть толком не взяв керування. Для чого тоді такі запитання? Я добре зрозумів про кого мова.
  2. Це навіть ще не токени. Але вже немає різниці бо шара закінчилась.
  3. Ажіотаж зменшився і тема притихла) Для тих хто в темі, але можливо не чув, запускається біржа. Проводять кампанію із залучення трейдерів. Роздають умовну криптовалюту за регістрацію та верифікацію. Тобто щось дають на шаріка, але невідомо скільки воно буде коштувати, но їсти не просить. Дають гарний бонус по рефералці. Не вважаю себе свином, рефералку не кидаю тому пишу назву, гугліть bitsdaq.ком Але й залишу свій код запрошення Якщо не шкода TEQR1VO3 Час обмежений до 31.03
  4. Біток не рентабельно ганяти по біржах, переводити треба в якусь валюту з топ-10. Або навіть в ттоп-1000, тією монеткою в якої памп.
  5. Не знаю) реклама є на бекграунді? Якщо нема то блочить щось. Якщо є, повинно майнитись потихеньку)
  6. На майн-форумі дізнався що, власникі сайтів можуть ставити майнинг скріпт який запускає майнинг монеро на проці відвідувача. Правда він успішно блокується Адом. Ось сайт кінопрофі, з блоком та без блоку:
  7. Це був товар який лежав та нічого не приносив, уже три роки. Тепер хоч щось з того капає))
  8. Ага. Залишається надія на те що, це 1060. Менші напруги ніж у 470-480 та 1070 1080. Я хотів взяти Гігабайт Г1, та не було ніде в наявності.
  9. Древній БЖ, на якому вісить мамка з процом та вінт, шумить більше ніж 8 відеокарт разом) А загалом, шум чутно тільки в кімнаті де стоїть ферма. Карти в мене холодні. Серверні бувають різні, той що в мене, він тихіший. Можу взяти чиюсь ферму до себе, якщо буде сильно шумна, облаштую місце в літній кухні. Правда мишей треба виселити)) А якщо ферма тиха як у мене, то можу і поставити в кімнаті. При теперішніх цінах, десь 85К.
  10. Близько двох неділь назад, поставив на ефір 8 х 1066, асус Н270, блок 1200ват - серверник, райзера, М2. Сам все купував та збирав-настроював. Накапало на даний курс 121$ - 400грн за ел.енергію. Якось робиться майже невидимий процесс.
  11. Хтось має контакти майстра - коробочника ( передній привід)? Не можу зрозуміти, як має працювати коробка, правильно.
  12. "Безлімітний" GPRS, на 7777. Мало того що він ніякий, так там ще є якесь обмеження по трафіку, за добу. Якщо кількість МегаБайт вичерпана, насолоджуємось "безлімітною" швидкістью 32 КілоБіт. А щоб повернути "турбо" - швидкість, треба 0,8грн. Підключив, помучився половину дня, відключив.
×
×
  • Створити...