Перейти до змісту

Amaranth2

Учасники
  • Постів

    81
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

11 Байдужий
  1. http://www.youtube.com/watch?v=rE8_5ugH5Jc&feature=share
  2. Ахаха =) А, не у всіх же цитрусові (про кумкват, ціну вагового бачила ... сама засмутилась, бо недавно зробила закрутки, а свіжого захотілось) ростуть же. Ну, мариновану сливу можна у відділі кулінарії купити в Тамі тамі. Мигдаль, якщо не брати дорогий ваговий, можна купити саджанець на зупинці біля Старого ринку і троха почекати поки підросте... Я бачила, що були саджанці плодового і декоративно квітучого- здається 50 гривень за саджанець і перспектива заробити на тому горішку якщо приживеться і зацвіте. Так само з кумкватом- дуже чудово росте і плодоносить навіть у квартирі круглий рік на відміну від важких у догляді лимонів, так що хватає на закрутити варення. Саджанців понарозводила- краса і є що їсти й пити. А я лінива тепер господинька- бідолах рабів заставляю готувати і доглядати своє рослинне царство
  3. Кажіть рабам хай вчаться маринувати кислі сливи і чавлять молоко із мигдалю. Мар. сливи + мигдалеве молоко + чорний шоколад = ахрєнітельно смачний десерт-закуска! Не треба все змішувати, а запивати-заїдати сливи. Ше можна додати кумкват з шкіркою до слив у маринад.
  4. Нуууу, не судіть по собі любимому. Бо в деяких людей є ще і гуманності сторона питання і ... звичайне почуття відрази до споживання дохлятини під соусом, і релігійні вподобання...
  5. Одвічна проблема веган господиньок- замінювачі яєць у випічці. http://www.orangekitchen.ru/zameniteli-yaic-v-vegetarianskoj-kuxne/ "Промисловий" я бачила хіба що в майонезі Олком.
  6. Абож якщо юридична особа прислала рахунок - можна конкретно вказати "Призначення платежу: оплата такого то товару згідно рахунку (або навіть рахунку-фактури) №..." І ще не всі продавці хочуть відправляти кур'єрською службою. Буває що за посилку поїздом/автобусом продавець має платити при відправці.
  7. Схоже, вони не читають "Оплата тільки по номеру карти ПриватБанку"? Якось позвонили, а я ж вперто відмовляю всім в називанні "зайвих" циферок-буковок. Хіба ще можу попросити щоб зробили переказ по системі Contact (якщо ще не писала номер карти) для якої вказується для отримання тільки П. І.Б і місто проживання отримувача, а від відправника тільки номер переказу- і все. Залишається отримувачу забрати грошики в касі. То мені останній раз було заявленно криком "Давайте вже продавайте так як хочем ми, зараз підем у віділення платить. Ми в банківських системах нічавонепанімаєм!А інакше так у Вас ніхто не купить ніколи! Ми так зробимо вам! Людям нада давірати!"
  8. Долучаймось до флеш-мобу #‎PoroshenkoPohovoryZNarodom‬.http://life.pravda.com.ua/society/2014/09/17/180468/
×
×
  • Створити...