Перейти до змісту

Nazwin9

Учасники
  • Постів

    236
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

12 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. От саме таке рішення і я хочу взяти, щоб і зручно виключно з ноутбука у дорозі працювати, брати з собою, а коли вдома, то підключати до монітора (не завжди, але за потреби). Інколи працюю з кодом, інколи потрібно більшу картинку для нескладного монтажу відео і т.п. Одразу хочу запитати чи надто "просідає" продуктивність ноута, коли працювати з додатковим монітором. Звичайно, залежить від характеристик самого монітору, але загалом у кого є досвід такий?
  2. 26-27 тис грн було б ідеально. Максимум готовий накинути до 30-32 тис грн. Ну тобто орієнтовно 1000-1200$. Коли б мені раніше сказали про ноут за таку ціну, думав би "да ладно, супер машина й кращої не знайдеш". Але коли починаєш розбиратися і бачиш ноути по 50к і вище, то розумієш, що й не такий великий виділив бюджет на покупку))
  3. Дякую усім за активне обговорення. В цілому намалював картину потрібного мені ноутбука: - зупинюся, мабуть, на діагоналі 15,6", але з тонкими рамками; - можливість зарядки за допомогою usb-c (зручність такого підходу навіть нема сенсу обговорювати, однак якщо знайду модель ноута, яка підходитиме за усіма іншими характеристиками, то цією можу пожертвувати); - процесор не серії U і дискретна відеокарта (нехай не супер нове залізо, але й не п'ятирічної давності); - і тачпад було би добре мати великий, а не такий з двома кнопками і невеликого розміру як у стандартних ноутбуках. Хоча би так) Трохи філософське запитання, але: також помітили, що обрати якусь техніку не так і просто, незважаючи, що к-сть моделей і виробників більшає? Телефон собі хотів оновити, вимог маю декілька: тільки IPS екран (так-так, ШИМ трохи боюся), камеру як у флагманів (тобто справді хорошу камеру, ще б ширококутний об'єктив) і 2 сімки. І як думаєте куди мене пошук одразу привів? iPhone 11)) але мені точно треба два вайбера на телефоні. Усі месенджери прикрутили можливість працювати з декількох облікових записів, а вайбер ні. Ну там є певні причини на це, але все ж... Коротше, вибір техніки це не моя фішка)) Перепрошую за оффтоп, почали із діагоналі ноутбука, а закінчили мобільним телефоном)
  4. Маю Acer Aspire 5750g, вже давно треба було оновити, але тільки зараз питання у порядку денному. Екран 15,6" гуд, подобається. Зараз дивлюся на ноутбуки Dell XPS серії. Якщо 15,6" і щось новіше, то вже коштує немало. А за гарною ціною 13,3" можна взяти. У стильному тонкому корпусі, хорошим залізом, якого достатньо для роботи з фото і відео. Так ось які питання: 1) маєте досвід зміни ноутбука 15,6" на 13,3"? 2) якщо користуєтеся 13,3", а вдома є монітор, який підключаєте до ноута, то все гуд? Дивився на цей Dell XPS 13,3", там на офіційному сайті навіть є рекомендації, що за ноутом супер класно працювати з додаткового монітора; Цікаво почути ваші думки. P.S. найкращий спосіб прийти з магаз і там подивитися на ноути 13,3", так і вирішити чи зручна діагональ екрана. Про це я знаю))
  5. Продам новий зовнішній жорсткий диск WD 2.5" USB 3.2 Gen 1 2TB My Passport. Навіть не розпаковував ще, мені подарували його. Але я маю такий на 4 Тб, у цьому потреби немає, тому, можливо, комусь знадобиться. Ціна 1900 грн.
  6. Інструктор справжній ...! Такого ще не бачив. Ще б він трохи зачепив того хлопця що вчиться, я б на його місці заїхав би тому інструктору. І все одно було б мені що гроші віддав за права і так і не здав. Це просто капець.
  7. Угу... Так і буде, зателефоную і спитаю.
  8. Це в Луцьку... А в Ківерцях так можна?
  9. 1) А платити всю суму потрібно відразу чи можна якось частинами (в автошколах Луцька)? 2) Як здати на дві категоріі (А і В), по черзі здавати і окремо платити? 3) Хтось може здавав в Ківерцях на права. Поділіться інформацією. Там ніби дешевше....
×
×
  • Створити...