Перейти до змісту

Sh_Ok

Учасники
  • Постів

    326
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    3

Sh_Ok став переможцем дня 7 лютого 2020

Sh_Ok мав найпопулярніший контент!

Репутація

325 Поважний

Відвідувачі профілю

2 397 переглядів профілю
  • Zheny@

  • Gendruk

  • Nana

  • igorrrko

  • Oli

  • Nokian

  1. несподівано. я нию? навпаки постійно кажу що мусимо вистояти, інших варіантів нема. цікавий погляд на ниття. і дома не сиджу, і з Луцька не втікала. і не планую. Аж цікаво стало що вже ви такого для України зробили?
  2. ну дійсно, це ж єдине що можна під час війни робити для сплати податків, а заодно і наповнення чергового чемоданчика, який митники не помітять. і ще бензину трохи на нафтобазу завезти. щоб акциз заплатили. що я можу знати в цьому житті... економіка під час війни - напевно ви це вивчали на цю тему диплом писали.
  3. та без питань. до речі в Луцьку продовжують ремонт дворів, доріг. Саме зараз. А тероборона на волонтерах. я десь писала що дороги-садочки-школи не потрібні? всьому свій час. Але кожному болить своє. Хтось кладе життя за Україну, хтось ризикує життям забезпечує бійців продовольством, хтось шукає можливості відшукати обладнання та запчастини для бійців, хтось після роботи ліпить вареники щоб накормити тероборону та тих хто врятувався з пекла. А комусь головне комфорт. Таке. Всі ми люди, всі різні. У кожного своя дорога. Аби хоч в одному напрямку
  4. Не хочу з вами сперечатись. Як я розумію ви бачили війну, втікали від неї, але висновків не зробили. Я у 2014 році вкладала у свою безпеку віддаючи чималу частину заробітку волонтерам. А потім так склалось що мусила вкладати зусилля і ресурси у наслідки війни у своїй родині. Була б мужиком, або хоч трохи молодшою точно не відсижувалась би дома. І не скаржилась на дороги.
  5. Я не маю стільки майна і стільки можливостей, принйині замки у дверях стоять і на домофон і ворота у двір кошти вклада. А оце все вищеперелічене - люди причетні до 'крадівництва' точно мають. І той самий 'я не втік' навряд чи без паркану живе.
  6. Будівництво це чудово, але на жаль без підтримки збройних сил дуже швидко перетворилось в руйнівництво. Як не крути. Навіть маючи чесних сусідів кожен з нас думає про безпеку власного майна. А керівництво країни повинно думати набагато кроків вперед. Біснес, логістика це правильно, школи, садочки, лікарні все це необхідно. Але чи першочергово це було на 7-8 році війни? Те що ви особисто її не відчули не означає що її не було. І запитайте у будь якого військового про стан зсу у 2014, у 2019 і у 2022. Кожна людина, яка відчула дотик війни у своєму серці, на своїй шкірі розуміє куди потрібно вкладатись і що в першу чергу потрібно розвивати. Не бажаю того нікому. Але досить уже робити героя з 'я не втік'. Не він герой, він виконує свою роботу. Дещо робить успішно, деколи лажає. Але те що робив перед війною - має визнати помилки і хоча б вибачитись. Герої в інших місцях. Це наші воїни, це наші волонтери, це ураїнці які йдуть голіруч на танки з українським прапором, це світ, який зараз позбавляє себе звичного комфорту і допомагає нам вистояти. Зараз варто думати дещо іншими категоріями ніж особиста вигода.
  7. На даному етапі переговори можуть бути, наприклад про зелені коридори. Це може бути рівень арахамії. І то бачимо як працює.
  8. Все одно розвалять. Чи з договором, чи без. Поки є та імперія спокою не буде. Чи ви не вчили історію? Чи ви не пам'ятаєте чим закінчуються окупації? Чи ви забули скільки українців після окупації москалями померли з голоду, були розстріляні, вивезені на сибір, закатовані? Чи ви не пам'ятаєте що за совітів були хохлами? Чи ви не бачите що та орда робить зараз на окупованих територіях? Невже ви не розумієте що у них одна мета, знищити нас. Їм зараз потрібні оті перемир'я для одного - зализати рани, наробити ракет, і добити. Все. Іншого не буде. Або ми вистоїмо зараз, поки нам допомагає весь світ, або нас не буде. Так, між іншим, Німеччина вирішила оплачувати наші прямі замовлення будь якого озброєння.
  9. Тут трішки про нового переговорщика https://www.facebook.com/100000540491235/posts/5577659035595391/?app=fbl
  10. А у нас нема вибору. За рік півтора могут повторіть. І повторять.
  11. Трохи не той порядок. Тут спочатку референдум, перед яким ті самі арестовичі проведуть чергову серію іпсо, на які поведуться як ведетесь ви, потім мирний договір, який не поширюється на частину українських територій, і лише потім гарантії безпеки, які невідомо хто погодиться дати і на яких умовах. Не забуваймо і про тих осіб які втекли з під обстрілів і ненавидять українців, і розказують що це зсу зруйнувала їхнє життя. Ще раз - репарації можуть бути передбачені мирним договором. А якщо можуть значить повинні. Послухайте як пропозиції української сторони трактують 'партньори' арахамії. Може щось дойде. Ще б лисого в переговорщики взяли. Чалого того викопали з хз яких порохів... Мені важко промити мізки. Це не вдалось навіть совіцькій системі, піонерам, комсомольцям. Мені мізки промили мої дідусі і бабусі з Київщини, які пережили голодомор, дід, який в 17 років втратив руку в першому бою, коли комісари стріляли в спину щоб ніхто не надумав відступати, і мій дід волиняка, підпільник УПА. Арестович хороший психолог, і не дурний, але вірити порожнім балачкам це не для дорослих людей. І заспокійливе він таке собі, мене дратує, майже як Винник.
  12. Ви точно дорослий чоловік а не підліток? Мені не треба розжовувати. Нам уже розжовували що в травні шашлики будуть. Варіанти: якщо замирення то тільки після підписання договору про гарантії, при чому складений міжнародними юристами, жодної кацапії серед гарантів, референдум щодо позаблокого статусу тільки після підписання договору про гарантії, після повернення територій станом на 1991 рік, повернення українців в Україну, заборони московського патріархату, виявлення та позбавлення громадянства усіх москальських посіпак. Не плутайте репарації і контрибуцію. Репарація може бути за мирним договором або іншими міжнародними актами, отже це необхідно включити в договір. І прописати що це має бути відшкодування з арештованих та тих що будуть арештовані в майбутньому активів, з продажу майна російських громадян, а якщо не вистачить то і з надр. І то не факт що обману не буде. Вони мають лишитись беззубі, без зброї в тому числі ядерної, думати тільки як вижити, а не як території захоплювати. Рускій має стати образливим словом для всього світу. Останній абзац то просто моя мрія. Сподіваюсь не тільки моя.
  13. Звичайна іпсо. По перше, про нейтральний статус - він у нас був у 2014 році і є зараз. Кого це зупинило? По друге нема жодних погоджень тих країн які наші 'перемовники' обрали гарантами. По третє - як окупант може бути гарантом безпеки? По четверте - де хоча б слово про рерарації? По п'яте - це вже моя суб'єктивна думка, де гарантія що світ після такого замирення не почне послаблювати санкції? І останнє - це вже історично підтверджено - обдурять, кацапам вірити не можна ні на грам, вивернуть все навиворіт. Ви просто послухайте їх мединського, який після усіх можливих допущених порушень женевської конвенції розказує що це ми її порушуємо і 'катуємо' своїх катів. Про який успіх переговорів можна говорити, якщо під час кожних переговорів Україну починають засипати ракетами і бомбами в рази інтенсивніше?
×
×
  • Створити...