Перейти до змісту

moZok

Учасники
  • Постів

    580
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

moZok став переможцем дня 1 вересня 2014

moZok мав найпопулярніший контент!

Репутація

308 Поважний

Відвідувачі профілю

3 607 переглядів профілю
  • ZaZik

  • fantazy

  • Tom

  • MaestroA

  • Aleksandr88

  1. Підніму тему. Залишилось 2 талони по 20 л (40 л). Умови ті ж самі. Мінус 6 грн. Наразі 49 грн. виходить за літру.
  2. Доброго дня. Є 6 талонів по 20 л ДП ОККО. 120 л. Умови ті ж. Мінус 6 грн. від ціни на заправці. Продаж в бак, бо потрібен чек. В межах міста можна домовитись на заправці де буде зручно. Кратність 20 л. Звʼязок в приват.
  3. Всім привіт. Підніму тему. Є 6 талонів по 20 літрів (120 л). Умови ті ж самі. Мінус 6 грн. від ціни на заправці. Зараз це виходить по 50 грн. Звертатись в приват.
  4. Доброго дня. Продам 80 л (4 талони по 20 л) ДП ОККО. Віддам дешевше на 6 грн від ціни на АЗС. Бажано продаж на заправці в бак, бо потрібен чек. Але можна домовлятись. Зв’язок в приват.
  5. Примітвні "мегаісторики"... Не тягніть сюди всяке лайно. ПиСи. Даби не офтопити згадаю просто Римську імперію... Ще раз - не тягніть сюди лайно!!!!!
  6. Тема - Війна. А це ворог. При чому дуже близько, в нашому тилу. В нас під носом. І може оказатися, що він більш небезпечний смардючий ніж здається на перший погляд. А ворога треба тримати в зоні видимості.
  7. Знову той бл...кий Кононович всплив.... Быть в 2015 комсомольцем на Волыни труднее, чем евреем в Германии 1934. Давно треба було штрафбат для таких уродів зробити. Позорить Волинь. Вже вата в себе обсмоктує і вірить, що «Западная Украина взорвётся. Заполыхает. Донбасс — это цветочки».
  8. Бо в нас Мінськ. Ми ініціатори МИРНОГО врегулювання. Це офіційна позиція. (Не моя)
  9. Electronshik, ТРОЛЬ. Тонко, гарно і на всі 100 завернув "каку" в гарну обертку. Electronshik, до речі останні дні всі ви непогано попрацювали.... Але. Все-таки палитесь перед думаючими. Відпуск заслужив. 100%. рівень точно більше 80-го... от тільки посаду не можу поки догадатись.... Троль навіть 100500-го рівня це для тебе не сильно образливо???? Тошнотність теми останні дні тільки я замітив???? провокування на флуд, офтоп і т.п. виросло в рази в даній темі в останні дні тільки я замітив??? і т.д. і т.п..... ПиСи. Модерам буде тяжче тепер коорденувати адекватно дану тему, бо спостереження за ворогом показують, що чим менше в ворога шансів атакувати, тим більше він "воняє" і створює фейкові новини чи офтопить старі...
  10. la20, якщо постите каламбур з скрінів, текстів і фото, то хоча б "удосужтеся" 1-2 рядочки Вашого тексту - тобто що Ви хотіли цим сказати, чи, взагалі, що це за х....!!!!! Вибачте, що з сарказмом, але Ваш пост далекий для розуміння.
  11. Це 5+ В десятку. Це не просто я так кажу - читаю, НАПРИКЛАД, вату на севполітфорумі. Є пару дибілів, які ватоурапатріоти, але основна вата реально боїться.... Боїться "нату", боїться "фшп", боїться навіть "укропів-правосєків".... (до речі чомусь мені слово "правосєк" не ріже вухо, чомусь воно мені асоціюється з твердженням "праве діло") Це загальне враження за 1.5 року спостереження ..... (не тільки в неті!!!)
  12. Давайте поплачем в стилі вати - "всепропало насслили".... Чесно - спілкувався з бійцями з передової - є "цікаві" штучки... Напевне в Румунії в воєнторзі купили просто в "залупченців" відбили.... (Ну вата ж все в Москалендії купляє, там і відбили....)...." До чого я.... ПиСи. Дипломатія - вона така "дипломатія" ПиПиСи. Воєнторг москальський працює значно шустріше(((((. Хоча є признаки, що шустрість його не компенсує якість.... Погано...((((( ПиПиПиСи. Інструктори - вони такі інструктори..... ПиПиПИПиСи Дипломатія - вона така "дипломатія" Далі роздуми.......
  13. Dieselsmart, Я один такий "кончєний", чи ще є такі, яким більше "дохлі і жарені колоради" в кайф, чим зв"язані, яких тролять полуницею? ПиСи. Не жартую.... Так дійсно в мене зараз є... Це проблема - прийняти себе таким кровожерливим((((
  14. Не спиться мені.... от знайшов гарні роздуми - викдаду вам... ПиСи. Модератори (Маньяк) видали ці два мої пости - бо це точно флуд і офтоп!!!!!!!!!!
×
×
  • Створити...