Перейти до змісту

Веселий Перець

Учасники
  • Постів

    78
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

8 Байдужий
  1. Куплю $150 по 24.5. Зв'язок через особисті повідомлення.
  2. Вопрос армянскогому радио: Почему мы идем к коммунизму, а жрать нечего? Ответ - "Какой жрать посреди дороги, придем и нажремся".
  3. За газ для населення українці платять одну з найменших цін у Європі.
  4. halcogen, не виходить скорочувати споживання і збільшувати дохід, тоді знайдіть спосіб зменшувати витрати без зменшення споживання. Можна, наприклад, поставити магніти на електро- і водолічильники. В мене знайомі живуть у приватному будинку біля Луцька, і за електроенергію не платять. Не хочете виїжджати за кордон - шукайте способи заробітку в Україні. Тут деякий тип людей (хитрозроблені - можна іх так назвати) почуває себе, як вареники в маслі. Хто на початку 2014 року взяв кредит у гривнях, і швидко перелив їх у долари - досить непогано себе почуває. А скільки зараз банків валиться - хто встиг позичити в них гроші, зараз не спішать віддавати.
  5. і що ти хочеш мені сказати цими "крейзі смайлами"? Що я крейзі? Чи я щось неправильно написав? Від того, що ви будете сидіти в інтернеті, і лаяти владу - нічого не зміниться. Ціни не зменшаться, зарплата не зросте. От вам простенький алгоритм. Ціни на все зростають - на харчі, енергоресурси, ліки, і т. д. (чому так відбувається - питання риторичне і другорядне). Коли Ви продовжуєте платити за новими цінами, і не відчуваєте великого дискомфорту - значить все ОК - Ваші доходи перевищують Ваші видатки. Коли Ви не можете платити нову ціну - потрібно розглядати 2 варіанти: 1) скорочувати споживання (утеплити дім, рідше приймати душ, встановити склопакети, перестати купувати пармезан, і перейти на щось дешевше , продати 3-кімнатну квартиру, і, замість неї купити те, що дозволяє Вам утримувати ваша економічна ситуація); 2) якимось чином збільшувати Ваші доходи - взяти додаткову роботу, спробувати опанувати нову прибутковішу професію, змінити місце проживання - розглянути можливості праці в іншому місті або за кордоном. Просто потрібно 2 речі - мати "голову на плечах", і бажання щось змінити у своєму житті на краще. А отаке сидіння на форумі і плювання словами на погану владу - не допоможе нікому.
  6. drap, думаю, що той пристрій, з якого ти постиш повідомлення на борду, на газі не працює. Тому, не переживай.
  7. Базовий пакет (32 канали) повинен бути завжди безкоштовним (Як мінімум, до прийняття відповідного закону, або підзаконного акту). Наразі такого закону (рішення, розпорядження, і т. д.),який би встановлював плату за користування Базовим пакетом цифрового телебачення Т2 прийнято не було.
  8. Думаю, що після такого скандалу "Богдану" не вдасться вийти на нормальні платоспроможні ринки. От зганьбилися так зганьбилися. І на що вони надіялися? Що поляки, як і наші купляться на халтуру? Тьфу.
×
×
  • Створити...