Перейти до змісту

D.GryWeB

Учасники
  • Постів

    370
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

58 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

3 179 переглядів профілю
  1. Доброї пори доби ! Шукаю хто займається відпочинком в Карпатах з виїздом і приїздом в Луцьк ! Всім дякую за відповіді )
  2. Сааб 9-3 2003 рік.Потрібно замінити помпу.До кого звернутися?
  3. хто знаэ чи э у ківерцях на ВАЗовскому шроті в наявності двигуни для продажу????
  4. явно не вистачає місць для паркування але всім потрібно поставити.Вот і лізуть хто куди може! В кого кручє джип той дальше заїде! Можлио високі бордюри допоможуть! Але як поставити авто серед дороги як мудак то вже нічього не допоможе,тільки
  5. Газон***??? ТАМ??? Той виходить рельси поклали по газону. На мою думку саме там на тый вулиці так сказати і правильно і неправильно!!!! Звісно не добре заїжджати на тротуари ,але де йому поставити ту "біду" на рівненській чи де?? Сугубо моя думка
  6. Ну тогда имеет смысл и нет проблемы, если движок (и все остальное) не пострадал в ДТП. Ну побачимо!!! Ну тогда имеет смысл и нет проблемы, если движок (и все остальное) не пострадал в ДТП. Ну побачимо!!!
  7. А голова причем? Повністю з Вами згідний! Просто мій автомобіль трішки пострадав(взірвався акум) погоріли патрубки і електрика! Тобто відновлювати карб або є 09 після ДТП але мотор в нормі інжекторний!Я думав просто все те приладдя перекинути на свою 2108! Вот і дкмаю стоїть чи не стоїть!
  8. не зрозумів, що в що ти хочеш переробити? Карб в інжектор, чи інжектор в карб? А якщо міняєш цілого двигуна, то що ж тоді ти збираєшся переробляти? Переробити карб в інжектор
  9. цікаво чи ніхто не перероблював карбюратор і нжектор, а саме заміною двигуна!!ЩО там піддастя до заміни???? цікаво чи ніхто не перероблював карбюратор і нжектор, а саме заміною двигуна!!ЩО там піддастя до заміни????
  10. Так звичайно я проходив цю ідею! Але 2 крила є і .... якщо не знайду в хорошому екземплярі лижу,то звичайно буде 2 довгих крилі і довгий капот!!! Наскільки чув нічього там переробляти непотрібно!!Дякую! можна! дякую! Знаходиться біля двоповерхового квартирного будинку що за Домом Молитви, в провулку неподалік ринку. Маршрут зі сторони Луцька : Вїзд в Ківерці - перший поворот направо на вулицю Луцьку - вкінці вулиці Т-подібне перехрестя - на перехресті повернути направо на вулицю Костюшка - на слідуючому перехресті повернути на ліво на вулицю Горького - в кінці вулиці Т-подібне перехрестя і прямо провулок - їхати потрібно прямо в провулок - минаете Дім Молитви (справа) і за ним 2-во поверховий квартирний будинок (справа) в цьому будинку живе власник шроту і в гаражах біля нього - сам шрот. 0509О1ОО21 - Валік Дуже дуже дякую!!!!
  11. Так!Саме ця! Шукаю для купівлі цю"губу" і капот! Важко найти рівний і в чудовому стані пластмаску! Юзав в неті але на фото мож бути шик , а приїде херня! Вот хотілося в Ківерцях подивитися!
  12. Шукаю(куплю) передню "губу" яка знаходиться перед капотом над фарами(в хорошому стані),також куплю капота! Можливо хтось чув чи знає де саме знаходиться шрот по ВАЗам в Ківерцях?
×
×
  • Створити...