Перейти до змісту

snouden

Power users
  • Постів

    2 656
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

snouden став переможцем дня 10 березень 2018

snouden мав найпопулярніший контент!

Репутація

457 Поважний

Відвідувачі профілю

7 388 переглядів профілю
  1. Переможниця - курка вона й є курка. Цього року інтриги було ще менше ніж минулого. Сьогодні 70 років державі Ізраїль , я якось пізно взнав цей факт, якби знав з самого початку, то може поставив би трохи на неї, в кінці були непогані кофи - близько 3х. Та було багато хороших номерів, я вболівав за Францію, але в фіналі якось слабенько виступили, на фоні Австрії, Німеччини... А так до кінця надіявся на перемогу Кіпра, наївно мабуть.
  2. Якщо набирати кредитів, потім кредитів щоб покрити кредити - можна створити ілюзію хорошого життя, на якийсь час. А людям, яким прийдуть після тебе придеться розгрібати це лайно. Але таким недалеким як ти наплювати, головне обріхати людей. І це ще я не кажу про війну, на яку тобі теж наплювати - головне свою брюхо набити.
  3. Вже понятно що це свято карнавал, типу дня мертвих в Мексиці.
  4. Це мені нагадує як в 00х виходив на трибуну "крошка литвин" і казав "народ в нас мудрий, він розбереться" Старе затерте популістичне гасло.
  5. Мета - зрада, кожен тягне простирадло на себе, відсутність ефективної влади, в результаті хаос, махновщина, зневіра українців в побудові власної держави - коршуни навколо злітаються і України нема. І в результаті такого сценарію я далеко не впевнений що ромаха навіть покаїться (не кажучи піти на плаху за свою згубну діяльність), а скоріше скаже що погані виконавці як завжди його неправильно зрозуміли. Насправді, людині з зайвої вагою не треба боятись стати анорексиком - так і всі ці вкиди про начебто "царський" режим Порошенка вкидаються ясно з якої сторони. В нас тоталітарний режим може існувати за підтримки москви. Це необхідна умова. А цього нема. А от махновщини, розгубленості, "три українця чотири гетьмани", тотальної апатії, наплювательского відношення до власної держави українцям треба боятись і боятись сильно - бо це нажаль дуууууже для нас характерно.
  6. 32 роки. Роки біжать, не стишують галопу. Хто знає, яка ситуація на зоні? Забруднення уходить?
  7. Це жарт? Ваше-то, в більшості людей психіка вже законсервовується десь в 16-18. Смисл далі сидіти і чогось чекати? А дівчина після 25 тільки гіршає. Тут банальна логіка. Особисто я не бачу якоїсь особливої краси в українках - слов'янки як слов'янки, не гірші і не кращі. Найгарніші в світі мабуть латиноамериканки (змішення трьох рас дало такий ефект, і жопи такі хоч обісрись не досяжні більшості жінок світу - генетика не та), але толку з того, якщо вони як і їхні чоловіки бидло корумповане? Туди приїздити тільки, як зараз кацапи в Венесуелу - в секс-тури.
  8. Добра новина. Як я розумію там головна фішка в точності влучання. Дуже актуально в наш час гібридних воєн.
  9. Самий прикол який мене завжди дивував, як так сталось, що угорців, союзників Гітлера ніхто не виселяв після війни, і навіть пальцем не чіпав (угорські вказівники були навіть при радянській владі, якщо не помиляюсь), в той час як тих же поляків з України міняли на українців в Польщі (це помімо операції Вісли де чисто українців ганяли по польщі) після війни (обмін населення). Тут радянські апологети можуть сказати, ну між поляками і українцями була ворожнеча, а на Закарпатті був мир, того не було потреби, але угорці воювали проти СРСР дуже плотно аж майже до самого кінця війни (квітень 1945), в т.ч і в Сталінграді вони засвітились. Коротше історія дуже мутна, я думаю що СРСР не хотів щоб Закарпаття було українським.
×
×
  • Створити...