Перейти до змісту

Кіліманджаро

Учасники
  • Постів

    262
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

48 Байдужий

Відвідувачі профілю

3 655 переглядів профілю
  • Zheny@

  • MANJAK11

  • Alex777

  • Dtox

  • Wikt

  • illyay

  1. Яка б причина не була, в любому випадку ви зробили підло. Якщо ви зі своїм бізнес-партнером зараз ділите бізнес, то варто було ділити IP адреси так, щоб це не зачіпало клієнтів. А не забирати у клієнтів свого бізнес-партнера IP адреси без завчасного попередження. Якщо ж ви не ділите бізнес, а просто вирішили розподілити IP адреси по різним своїм компаніям, тоді варто було попередити клієнтів завчасно.
  2. це не знімає відповідальності за твої слова, тому обгрунтувуй передостаннє твоє повідомлення.
  3. @Bliksss Довбню, схоже ти взагалі страх втратив таке писати незнайомим людям. Перехід на особистості у випадку коли немає що сказати по суті питання - це ще одна ознака твого обмеженого розуму. доганяти (-яю, -яєш) недок., (що). крим., мол. Розуміти щось на рівні вимог, що висуваються до інтелекту. Христя щось торохтить мені на вухо, але я нічого не "доганяю" (С. Бортніков, Чистильник); Я не доганяю тупу манеру показувати пальцем на бультер'єра (із пісні гурту "Скрябін")
  4. Схоже ти не доганяєш, що я не читаю "твої висери" так як твої повідомлення ігноруються, оскільки у інших темах я ще не бачив від тебе корисних повідомлень. Те ж стосується твого тупого радянського гумору, який зараз недоречний.
  5. 2) Microsoft Teams, Google Meet 3) Quick Assist (вбудований у Windows), Microsoft Teams, Google Remote Desktop, Remote Desktop Connection (при підключенні блокує екран віддаленого користувача), AnyDesk, TeamViewer. 4) Можна спробувати через PowerShell remoting 5) Запуск програм обмежується через групові політики 5) Блокувати сайти можна вносячи записи за допомогою текстового редактора у файл C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts Приклад записів у файлі hosts: 127.0.0.1 www.youtube.com 127.0.0.1 youtube.com 127.0.0.1 facebook.com 127.0.0.1 www.facebook.com
  6. Хтось знає чому мобільний зв'язок у Київстар зараз не працює?
  7. В Україні вакциновані 2 дозами вважаються такими, що пройшли повний курс вакцинації. В Європі, наскільки мені відомо, зараз теж ще не вимагають бустерну дозу. Тому, це все демагогія.
  8. Виділене жирним - це те, що було скорочено. Тепер питання щодо бустерних вакцин відпали?
  9. А прочитати процитоване речення до кінця витримки не хватило? Тоді б і питання відпали. Чи речення в цитаті скорочено навмисно, щоб вводити людей в оману?
  10. Я вже зрозумів, що антивакцинатори - це як сектанти, для них логічні аргументи не працюють. Але тут можуть бути ще люди які сумніваються чи вакцинуватися і у яких з логічним мисленням усе ок.
  11. Тільки чомусь перша їхня вакцина від коронавіруса з'явилася лише через рік, це ж мільярди доларів недоотриманих прибутків за цей рік. Чому вони не запустили її у виробництво раніше? Фармацевтичних компаній в світі тисячі, файзер один з перших розробив вакцину, оскільки в них вже були напрацювання які вони використали в роботі, не бачу тут ніякої конспірології.
  12. Так і думав, що хтось напише таке повідомлення. Усі схвалені ВОЗ вакцини пройшли достатній рівень дослідження, ці дослідження тривали в кілька етапів і за результатами досліджень не було інформації про те, що імунітет до коронавіруса через рік знижується на половину в порівнянні до рівня, який був до вакцинації. Якщо хтось стверджує протилежне, він повинен надати результати таких досліджень.
  13. Причому тут їхня вакцина від грипу, яка була розроблена в 2018 році? Ми зараз пишемо у темі про коронавірус і коли згадується вакцина файзер, то мається на увазі вакцина від коронавіруса.
×
×
  • Створити...