Перейти до змісту

Профессиона́л

Учасники
  • Постів

    569
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    75

Профессиона́л став переможцем дня 22 лютого

Профессиона́л мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 728 Гуру

2 Підписка

Відвідувачі профілю

3 820 переглядів профілю
  1. сьогодні надибав кацапське розслідування по вчорашніх подіях ) залишу його тут:
  2. ці дані з перших років війни. При виході з Ілловайська було розгромлено нашу 51-бригаду ( пізніше її переформували в 14-ту) + багато добровольчих угруповань з Волині тоді було розстріляно в "евакуаційному коридорі"
  3. В інеті гуляє розмова пороха з хуйлом в 2015-му Мені важко це слухати і сприйняти... представляю яким цирком це виглядає в розвинених країнах..?
  4. шашку з тротилом можна підірвати різними способами. наприклад, за допомогою швидкого стиску сірки. + різні там хім. суміші - селітра, нітрогліцерин, марганцовка... В дитинстві самопал робив? ))) P.S. звичайний монтажний патрон - 100% детонатор.)
  5. так видобувають мінімум з 2014р. в такому вигляді його легше перевозити додому. Далі закопують в себе на городі, або плавлять в форми і тоді закопують... на всяк випадок, на майбутнє... для чиновничків, мажорів, майдану...
  6. як же мене бісять ті, хто надіється виграти війну чужими зусиллями... Хлопці пішли в окопи, воювати з жорстоким сильним ворогом. Цілодобово перебувають в холоді, в болоті, під обстрілами, поставивши на кон своє життя і здоров'я. Не хоч в їх ряди, не хоч допомагати, ну то хоч не транди!!! Не раз проскакувало в думках, що було б зашибісь, розділити територію на дві частини. І щоб тільки одну захищали наші захисники, а в іншу відправити всіх диванних експертів, маминих синочків, мажорів, боягузів і таких хитрожопих. Прийде туда русня і будеш їм розказувати, через кого почалась війна і який ти білий і пушистий. На передку кожен третій російськомовний. Якщо "ці істоти" заб'ють болт на захист, як ти, то фронт впаде і "Буч" в Україні стане тисячі... особливо в нас, на заході. і хєр ти встигнеш свалити за бугор... поїдеш з пустими карманами десь в Магадан і то це в кращому випадку.
  7. після покарань, на нулі, аватари двіччі, а то й триччі спочатку думали... наркошам похєру. під час ломки могли без зброї тупо йти до ворога напрорив по мінах. Зазвичай їх комісовували - відправляли" на больнічку" з самострілом або самокаліцтвом. Ще була каста чуваків, які різні таблєткі змішують і получають "приход" - їх називають анаболіки. Алкоголізм не викоріниш. Мобілізовані бухали, бухають і будуть бухати поки є що.... Зі мною на передовій були чувакі, з якими ми по мінних полях ходили, в рашку ходили, 4 місяці день в день сєпарню прощупували. З-під обстрілів з боєм виходили... Я з ними себе в безпеці відчував. на нулі старались не бухати. А в тилу вони в такі запої заходили, що забували як їх звати і хто такі... ну от кончені бухарі... але перед заходом на передову за тиждень-два. їх примусово виводили з запою. більшість прокапували і все по-новому. Ну це давно було, після виходу з Ілловайська, Дебальцева, ДАПа. Командування було нікакущє, офіцерів невистачало, зі списками і формуваннями творився хаос. Контрактна армія троха добавила порядку але до ідеалу ще огого як далеко
  8. о0, я можу довго про це писати... ) але напишу коротко: на передовій - відправляють в саму жопу. або на прорив позицій "смертніком" або копати, копати і ще раз копати... під суровим наглядом бійців розвідки. в тилу - на 1-3 дні в яму або льох, також під наглядом. з кожним новим випадком, умови ускладнюються.
  9. чувак, на початку війни на Донбасі не було жодного українського каналу. Жодного! включаєш ящик, а там "первый республиканский" і "второй". пів години подивишся його і просто ахуєваєш від "злодейств бандеровцев". хочеться взяти автомат і піти стріляти всіх нахєр. На словах то важко писать... то треба на власні очі бачити... А пропаганда там цілодобова і дивляться її роками. Зомбаки... Що з них взяти?
  10. кацапи прийшли б і до кордонів Польщі, а може й ще далі... якби всі отак сиділи на дивані і казали, що "все працює безвідносно..." Чи ти думаєш, що вони самі зупиняться на російськомовних регіонах? Причина війни не одна, їх десятки... і основна ниточка в'ється навіть не від "спасиба жителям Донбасса, за президента - пидораса", не від кучми з кравчуком, не від голодомору і Сталіна, а ще від часів кріпосного права...
  11. і що тобі зрозуміло? що букви писати - це не в окопі сидіти!? що ті, хто в окопах - дурні і наївні? А яким чином от конкретно ти допомагаєш боронити країну?
×
×
  • Створити...