Перейти до змісту

Holy

Учасники
  • Постів

    1 078
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

Holy став переможцем дня 9 серпня 2014

Holy мав найпопулярніший контент!

Репутація

17 Байдужий

Відвідувачі профілю

7 605 переглядів профілю
  1. З товстого металу, не те, що зараз нові), але сам по собі застарівший ще під дисководи проектувався(верхня частина передку відчиняється, доступ до дисководів) колись купував тут його у LinkinPark, є потертості, розшатані гнізда USB, можливо не працює розєм аудіо. Задній вентилятор з зеленою підсвідкою, працює, великий теж працює, передній - не памятаю, працює, але тарабанить щось, або не працює) ДхШхВ 470х200х435 мм 300 грн Самовивіз район Лучеська Reveal hidden contents Hide
  2. Хлопчик Facebook WWW.FACEBOOK.COM Дівчинка (безкоштовна стерелізація, треба буде через 2-3 міс підвести на процедуру) Facebook WWW.FACEBOOK.COM Всі оброблені вакциновані ітд. 050 280 57 60 Фото
  3. Підкажіть надійний людей, з яким мали справу
  4. Шукаю 2 колеса R13 в зборі "для воза" на ступицю від ваза 2101 (4 болта), диск+резина
  5. Є плюси, ігри для двох людей, але мені здається, що в такому випадку мені буде мороки більше, як родичу, що розуміється в компах, а не в приставках наврядчи хтось там купуватиме ігри (проший, скачай, запиши)
  6. Потрібен Пк для дитини, щоб можна було пограти відеокарта мін 2 Gb, бюджет до 10к
  7. Потрібно потрібні соснові рейки 25х40 довжиною ~1м 20шт. Ваш матеріал. Формат такий, що не купити на базарі ( ну і під заказ не виготовляють, хіба якщо великий заказ).
  8. медогляд не треба, кров і так перевіряється, головне добряче не наїстися перед цим чогось такого)) У день давання крові або її компонентів, а також у день медобстеження працівник, який є або виявив бажання стати донором, звільняється від роботи на підприємстві, в установі, організації незалежно від форми власності зі збереженням за ним середнього заробітку (ст. 9 Закону «Про донорство крові та її компонентів»). В день давання крові та (або) її компонентів донор отримує безкоштовний сніданок та обід за рахунок коштів закладу охорони здоров'я, що здійснює взяття у донора крові та (або) її компонентів. Якщо заклад охорони здоров'я не може забезпечити харчуванням, він має відшкодувати донору його готівкову вартість.
  9. Не знаю цін на лазер, але з іншої сторони 130 дирок сверлити теж багато часу займе Звичайна полоса 25х4 мм куплена на металобазі, порізана 10шт по 92 см, розміщення дірок вздовж через кожні 6,5 см, супер точність не потрібна) будуть кріпитися деревяні планки
  10. Потрібно в в звичайній металевій шині 4 мм просверлити 130 дірок d=5мм чи простіше це лазером зробити?
  11. родич говорив забезпечення дійсно фігове, 4 ріжка і все, а окупанты поступово просуваються. 66 день війни, питання деж ця допомога?
  12. Власне я в цьому профан) треба під такі підшипники 7805 7804 або підкажіть де можна їх придбати, якусь авторозборку
  13. раніше не хворів, але так само, як і у всіх 4 дня температура ~37.5(часом і більше була) на 5-й поступово спала. Трохи боляче було горіхі жувати після цього. Думав, що звичайний ГРВІ, тому, що перед цим добряче змерз, тому вживав амізон і вітамін С)) але вакцинуватись варто, повністю вакцинованих не зачепило.
×
×
  • Створити...