Перейти до змісту

gaponyuk

Учасники
  • Постів

    422
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

171 Продвинутий

Відвідувачі профілю

3 497 переглядів профілю
  • Shabash

  1. Пуск - ціль. Чудова влучність бійців Азову. http://crime.in.ua/news/20141013/polk-azov
  2. Пройти теорію необхідно всім /записаним і не записаним/, хто хоче і готовий боронити свій край. Якщо у військкоматі вам відмовили - записуйтеся в самооборону - вам не відмовлять.
  3. Волинь багата на "хом"яків", яких ця інформація /деребан посад/ заставила проснутися. Я вже писав раніше у подібних темах, що розумних людей на Волині вистачає, яким при минулій владі "втисатися" на керівні посади було зась, та й співпрацювати з "бандою" вони не хотіли. Наразі є можливість долучитися до керівницва містом чи області фахівцям. Деребану посад немає і не повинно бути. Ніхто собі з оприлюдненого списку медалі на груди не ліпить. Сьогодні відповідальні посади затверджує Майдан, громада.
  4. Джигіт, да. А по-волинськи - б - ло. Це пряме відображення НЕПОВАГИ.
  5. Справа в двір за 10 м стоянка, зліва - 20 м. Мало того, що на газоні, так ще на пішохідній доріжці. Хамом такого назвати - це комплімент. БИДЛО !
  6. 0501725790-Михайлович (р-н Львівської)-ремонт ВАЗівських двигунів, коробок. З таким до них не звертався, але думаю зроблять.
  7. Вранці був у моториста Михалича на Львівській (спеціалізація по ВАЗах). Підтікало масло біля картера, детонація при вимкненні двигуна. Причину майстер визначив швидко, замінили необхідні розхідники і запчастини. Роботою майстрів задоволений. Ціни на запчастини (мають свої) і за роботу демократичні. Рекомендую. Тел. 050 1725790.
  8. З ваших слів, незалежно, в якому обсязі буде фінансування, покриття буде як завжди - на сезон. А зрештою - це з власного досвіду, а не з ваших слів.
  9. Хотілося, щоб цією ділянкою займалися обидві вище названі організації, оскільки це і міст і дорога. А головне, щоб займалися на совість - на літа, а не як завжди, "закидати" ями.
  10. Дякую працівникам МІКРОСЕРВІС. Якість товару, надіюся, на такому ж високому рівні, як і сервіс. Для бордівців нижчі ціни - це приємно.
  11. дворі проектувались із розрахунку 1 машина на 50 квартир як максимум Звідки дані про проектування...? Тобто 100 квартирний будинок а машин можна поставити ну максимум 10 машин на облаштованій стоянці. За твоїми розрахунками лише 2 (дві). Місця для паркування - проблемне питання для нашого міста. Невже є великою проблемою пройтися 500 м, аніж запаркувати авто "ніс у ніс".
×
×
  • Створити...