Перейти до змісту

Кирило

Учасники
  • Постів

    435
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

63 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

3 596 переглядів профілю
  1. Ідея чудова і я підтримую дану позицію та дію. Тільки хотів би для себе уточнити як можна прийняти участь в даному рухові? P. S. Я Інженер-електромеханік і основний вид моєї роботи - це сервіс/ремонт кліматичного обладнання, також при нагоді виконую прості роботи з програмування (в основному с) та моделювання (користуюсь сервісом freelancehunt). Проекти є власністю замовників, тому викладати їх публічно не "бажано", та й за браку часу вони досить тривіальні. P. P. S. Можна розширити тему, оскільки багато інформації раніше черпав з російськомовних джерел, зараз пробую на англійській, що правда це складно через низький рівень знань мови.
  2. Я вже попадався на те що на сайті є, а по факту не має. Зателефонуйте краще запитайте.
  3. Не має там гільз або тоді не було. Але все рівно малоймовірно. Там така продукція рідко є в асортименті. Був і в Новій лінії і в Епіцентрі.
  4. Купив кілька на 2,5 і на 4 квадрати. Питай там де вимикачі, розетки та подібна продукція.
  5. Підкажіть, де можна у Луцьку купити гільзи для обжимки проводів (наконечники на кабель)
  6. Я бігаю, але в мене чіткого графіку зараз нема. Це воно - CrossfitPark
  7. Спочатку консультація або людина, котра щось подібне зробить, тоді купівля комплектуючих і т. д. Порадьте хорошого фахівця, якщо знаєте.
  8. Доброго дня. Хто міг би допомогти, чи проконсультувати по електроніці, а саме створення пристрою на сонячній панелі (живлення від панелі різних споживачів: колонка, освітлення, зарядка смартфонів та ін.). Кому цікаво пишіть в приват. P.S. Щоб не створювати багато мертвих тем, написав тут (більше шансів знайти людину...). P.S. Дякую.
  9. Зі святом Вас. Цікавить чи є в продажу кавоварки для бізнесу (професійні)?
  10. Зателефонуйте, будь-ласка. Потрібно вивезти сміття (відходи від гіпсу та ін.) район к-тр. Промінь, тел.: 050 378 42 48; 096 70 111 77. Кирил
×
×
  • Створити...