Перейти до змісту

GIUSSI

Учасники
  • Постів

    24
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

14 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 949 переглядів профілю
  1. Вулиця Т. Голувки - Кривий Вал. Вірніше частина від Глушця до Л.Українки.
  2. Фото на форумі не нове. Луцьк 1955 р. Цікаве місце. Хтось пізнає. Я б сказав, що це біля ЦУМу.
  3. Для другого фото рочків 20 треба відняти. У 80-х проспект був вже закатаний асфальтом!
  4. Привіт всім! Що до третього фото - помиляєтесь панове! Роки 80 -ті, а місце визначити дуже просто. Це основне русло р. Стир на ділянці від центрального пляжу до замку. Розгадка - ЛЕП. Вона єдина й нині там. Пройти в кінець вул. Замкової, далі по дамбі кроків 20. Фото 4 теж десь там, роки дійсно 70-ті. Трохи проти течії є подібний доплив канави, на протилежному березі. Досить цікаво, що ці місця трапляються на багатьох фотках. Наприклад пані з песиком пливе на човні. Добре видно дамбу, вона вже заросла травою, деревця підросли. А що то бетонна конструкція не знаю.
  5. Придивіться панове, над авто на другому поверсі немає балкона. Вікно є, а дверей і балкона - нема! Це тому, що перший поверх третього під"їзду нежитловий. Там скоро відкриється відома Їдальня № 22. Сьогодні там балкон є, видно, що він нестандартний, його добудували мешканці. А ось тієї єдальні, вже немає! Шкода. При нагоді: Чи можу відправити фото в Аргентину колишнім мешканцям двору, через 15 років після від"їзду, то має бути цікаво.
  6. Вітаю форумчан та форумчанок! Третє фото - безумовно пр. Волі. Тоді в 1960, можливо 61, вул. Лєніна № № 72, 74, 76, 78. П"ятий будинок просто не вмістився, очевидно був тоді на нижчій стадії будівництва. На фото є один нюанс в конструкції ближнього будинку. Якщо комусь цікаво - питайте.
×
×
  • Створити...