Перейти до змісту

Mazik

Учасники
  • Постів

    29
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

11 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 365 переглядів профілю
  • oledalll

  • iiron

  • yucore

  • AHDPYXA

  • Ukrainec

  1. Ставлю два скріншота, якщо уважно дивитися то можна зрозуміти у чому проблема ...
  2. А подивіться який буфер виставлений ... рекомендовано 4-8 мс. Підбирається індивідуально ...
  3. Що ж Ви такий гарячий, це тільки перший крок у цьому напрямку. Прийде час і все буде. Так, щось лишиться безкоштовне, якісь новини ще щось, а все комерційне однозначно стане платним. Все інше не легальне телебачення вже у розробці спец. служб, почитайте новини на цю тему. З початку тільки цього року прикрили кілька порталів і в Україні і не далекому зарубіжжі. Медіагрупи відслідковуть все це і почали дуже активну роботу у цьому напрямку. Ще б - на кону величезні гроші. А що до не легальних порталів, скажімо які знаходяться у Росії чи ще десь, де діяльність припинити буде не можливо, видадуть указ і заблочать так само як ВК та ОК. Це технічно реалізовується в один клік.
  4. http://biz.liga.net/all/it/stati/3714780-vse-za-dengi-media-gruppy-dogovorilis-zakodirovat-sputnik.htm https://mediananny.com/novosti/2324498/
  5. ггг та да ...Т2 готується до закриття, це вже майже вирішено медіа-групами, у всякому випадку супутник через кілька тижнів закриють, далі побачимо ... Кажуть буде цікаво ... От тоді буде ціна не 50 .... Але ! Хто ща підсяде на тариф, то можливо до кінця року і виграє ... хто його знає .. Плюс буде велика блокіровка всіх левих порталів з подачі СБУ та інших служб. ... Так що халява дуже скоро закінчиться. Що там у нас було .... ру.торентс з прокси ... ггг хто залив бабла на всю жизнь мабуть заплаче ... блокіровка буде на рівні магістралів ... Рішення вже майже готові, мабуть чекають якогось приводу ... А от після блокіровки всієї цієї армади піратської - побачимо чи будуть актуальні наші 100500 грн. за 180 легальних каналів, які таки транслюються і роблять нормально.
  6. Так ні хто не заставляє, не подобається проходимо мимо ... Шукаємо щось краще з супер якістю, архівом на 100500 років, безкоштовною піцою, кавою, ну і тд. за 1 грн, ну мож за 2 ... решта дорого і не потрібно бо того не варте ... все одно все глючить і не працює ... Я особисто дивлюсь це ТВ вже більше 3-х років і за весь час глюків не замічено. "Постійні завісання" - відсутні, не бачив такого жодного разу ... Ви шановний маєте інтернет від ВОМ? Киньте мені в лічку свій номер договору, перевіримо з'єднання до Вас можливо є якісь проблеми на магістралі ...
  7. Якщо заморочиться, то і по вай-фаю можна получити нормальну швидкість. Залежить від платоспроможності хотюна. Скрин з мого телефону ...
  8. Техпідтримка працює без вихідних з 9:00 до 21:00. Для вирішення проблем у інший час, працює автовідповідач, який постійно прослуховується черговим інженером, також до Ваших послуг емаил, який також завжди контролюється.
  9. таки да ... щось сьогодні не пре ... (ггг) Хотів би побачити Ваші тести ... (робити тести треба на Київ, там де дійсно велики провайдери).
  10. Зробіть виклик, приїдуть хлопці і на місці все Вам налаштують та покажуть. Наразі не зрозуміло в чим у Вас проблема, все налаштовується без проблем майже у два кліка.
  11. Цікаво, а яке відношення має це повідомлення до ТОВ "Волинські оптичні мережі" ? Ви мабуть помилились темою ? Дивлячись на IP адресу то Вам мабуть треба звертатись до свого провайдера "Westnet.com.ua" і вести цю розмову із ним.
  12. На дуже крайній випадок, можете скористатись нашими спеціалістами. Чим зможемо тим допоможемо! У визначений Вами час приїдуть наші спеціалісти, спробують поколупати Вашу техніку. Як то кажуть, "а вдруг" ! Як буде таке бажання, напишіть мені у "приват" і ми зробимо все можливе.
  13. Пробуте звичайно. У нас поки що немає даних про настройку телевізорів Philips. LG та Samsung налаштовуються без проблем. Тв приставки Mag-ХХХ також налаштовуються у кілька кліків. На даний час збираємо інформацію по налаштуванню, якщо у Вас вийде і Ви зможете поділитися набутою інформацією, з задоволенням приймемо Ваші інструкції що до правильних налаштувань, опублікуємо їх на нашому сайті, а Вам надамо справедливий бонус, за Вашу працю!
  14. Спробуйте.Дякую, спробую звичайно. Я надіюсь телебачення яке транслює провайдер тобто ВОМ, я зможу дивитись? Якщо Ви наш абонент, то так, звичайно зможете ... Найбільш просто організувати перегляд нашого ТВ на комп'ютері. Якщо воно працюватиме там, то і на інших пристроях також мусить. Нагадаю що на даний час працює 186 каналів, з них в HD більше 20. Плата за канали входить у вартість пакетів інтернету. Тобто окремо доплачувати не потрібно, також немає обмежень на кількість пристроїв у нормальних межах.
×
×
  • Створити...