Перейти до змісту

Shabash

Учасники
  • Постів

    202
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

89 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

3 420 переглядів профілю
  • TFA

  • artikice

  • Edward

  • alexvvv

  • gaponyuk

  1. Можливо й так, бо наскільки я встиг побачити, "Ланос" не гальмував. Водія (жінку) швидка забрала - візуально ушкоджена нога. Пізніше викладу відео.
  2. Пр. Волі, відразу за зупинкою "стоматполіклініка", сьогодні близько 16-ї години. Посилання на відео буде пізніше.
  3. Не зовсім так. Це досить поширене у світі явище - зберігати речі, яких лишилось одиниці, або, як у даному випадку, не лишилось зовсім. Для того і створюються музеї та приватні колекції. Тим більше, що вище згаданий тролейбус був саме українського виробництва, а це частина історії нашої держави.
  4. Підтримали усією сім'єю. Також прошу приєднатися усіх не байдужих до збереження історії нашого міста і не допустити такої ситуації, як із бортом 23 - це був останній у світі тролейбус моделі "Київ-6", і його не змогли вберегти від знищення.
  5. Маленький пост на залізничному вокзалі))
  6. Дякую! Так, зі слів автора - перша половина 60-х.
  7. Ну і у продовження теми. 1. Будинок, у якому жив тесть (2 пов., перші 3 вікна зліва-направо). Будинок було знесено при будівництві дороги. Не полінувався сходити на "історичні" місця і зробити сучасні фото для порівняння: 2. Першотравнева демонстрація: Поки усе))
  8. Шановний olex, будьте уважнішим, і читайте мій пост вище. Ще раз повторюю: фото із альбому тестя. Сканера у тестя немає, тому довелося фот-ти на телефон, а потім "підшаманити" у "Фотошопі". З приводу панорамного фото - не скажу. Фото приклеїне (як і решта у альбомі), тому відривати його, щоб глянути тильну сторону немає змоги: Іще якісь докази потрібні?))
  9. Як і обіцяв постом вище, продовжую викладати фото із альбому тестя: Далі буде))
  10. Випадково знайшов ці фото, переглядаючи альбоми жінчених батьків. Автор - мій тесть. Орієнтовна дата - перша половина 60-х. Далі буде))
  11. Ще трохи, і сучасний парк саме так і виглядатиме))
  12. У продовження теми про логіку: 1. "Перехід" біля спиртоЛОГІЧНОГО комбінату)) 2. Квітковий магазин по пр. Волі здає в оренду місця у Раю)))
  13. 1. Р-н міської ради. Особливості місцевого будівництва: 1. Р-н авіазаводу 2. Зупинка навпроти "Північного"
×
×
  • Створити...