Перейти до змісту

igrok

Power users
  • Постів

    2 364
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    12

igrok став переможцем дня 4 вересня 2022

igrok мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 281 Професор

Відвідувачі профілю

12 734 перегляду профілю
  1. Не знаю від чого залежить.Зараз поміряв по карті-6.2 км. до аеродрому з місця де він запускав.Може з цим повязано?
  2. По нинішніх часах,в мене у товариша з квадриком ледь не виникли серйозні проблеми.Так,що на свій ризик...
  3. Я то можу,якщо коротко то там написано таке-Так что пока что мы получаем старое оружие и без снарядов.Каждая из этих (старых) зенитных установок сможет на поле боя стрелять 5.5 минут пока не кончится ВЕСЬ боезапас, привезенный из Бразилии
  4. А це хто тягнув сюди на ресурс,я?*Все пропало*,техніка г..но!А самому мозг включити,що не прийме ніяка армія світу на озброєння машину яка 5 хвилин воює?
  5. Писав,писав ,ще ссилку якогось придурка притягнув,що Гепарди то непотріб і німці нас дурять і з Гепардами надурять( що вже два місяці водять за носа Україну з важким озброєнням. От і з Гепардами та сама пісня. Обов'язково відпиши, коли вони заступлять на бойову службу в Україні,)Сам же просив -*обов*язково напиши*.
  6. Конкретно про г..но ні,а те що його вистачає на 5 хвилин бою писав.
  7. К украинцам. Я понимаю вашу эйфорию, но важно не забывать концентрироваться все же на своих задачах и продолжать их решать так, словно и нет всего этого цирка. Если это и правда, то это там, у них на России, кто-то кого-то режет. Так было сотни лет и так будет и впредь. Наблюдайте за этим, кому интересно или кто должен по зову и обязанностям службы и должности, но не выдавайте желаемое за действительное и не думайте, что враги с фронтов в один миг испарятся. Более того, чем бы это ни было, враг легко это может использовать для следующего витка мобилизации у себя или иных других мер тотальной войны. Мы в Израиле не раз сталкивались (да и сами проводили) сложные многоуровневые психологические операции. Порой создавали и вскармливали своих големов (тот же ХАМАС например) и сталкивали наших врагов лбами. Мы хорошо знаем как эти процессы работают, поэтому я и мои израильские колеги призываем вас сохранять холодные головы, каждому быть на своем месте и продолжать делать то, что от каждого ожидается и требуется, словно ничего и не изменилось. Мы же на канале будем давать только основное и проверенное по этой теме, без шелухи. — Игаль @yigal_levin
  8. Памятаєш як ти писав,що боєзапасу Гепардів хватає на 5 хвилин бою і він г..но і його ніколи не дадуть і т. д.Так от-згідно з інформацією американського Міністерства оборони, значну частину "Шахедів", збитих у період з вересня 2022 по січень 2023 років - не менше 540 - було збито німецькими самохідними кулеметними установками "Гепард". і це за 5 місяців.
  9. Просто дбають про людей які знаходяться на фронті і в окупації і читають наш форум.А інтернет там не дуже,ось для чого.Із за цього це зараз вимагають на багатьох форумах.
  10. Можна почитати тут https://cs-cs.net/etazhnyj-shhitok-vvod
×
×
  • Створити...