Перейти до змісту

him

Учасники
  • Постів

    832
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

32 Байдужий

4 Підписка

Відвідувачі профілю

11 151 перегляд профілю
  1. Цікавить прописати ключ до смарта 1 робочій 1 відвязався хто може за недорого пропозицію в приват.
  2. Шукаю людину-СТО хто замінить компрессор кондиціонера на SMART CITY
  3. Доброго дня шукаю СТО для ремонту smart fortwo потрібно підвіску зробити та замінити термостат.
  4. Ну будь яка фірма то крайній варіант можливо хтось має навикі виправити проблему іншим способом ?Буду вдячний за любу пораду.
  5. Доброго дня!Підкажіть до кого звернутись проблема тече дах (біля водія лобове скло мабуть) як пройде дощ то мокрий потолок куток водія.Чі то через лобове скло чі від резінок незнаю.Куди можна звернутись щоб заклеїли швидко та якісно авто Мерседес А170 - W168 кузов.
  6. Куплю 1570 злотих по середньому пропозиції в приват
  7. Все ще у пошуку... пропозиції прошу у приват
  8. Де якісно регулюють фари ближне+дальне авто добло 2006рік (волинь авто непропонувати - я сам краще них відрегулював) де якісно регулюють.Да і перевірити турбіну стан.
  9. Шукаю людину яка покладе (приклеє) ламінат на стени 7-9квадратів пропозицію з ціною квадрату прошу у приват.
  10. Saeco Incanto de Luxe докупити автокапучінатор можна?Ціна питання?
  11. Внас на роботі ставлять вишку на 3G МТС (І.Франка) працівникі сказали за тиждень все дозберають.Збирають швиденько вже вежа стоїть пвдвозять устаткування на вишку.
  12. Оптичний Інтернет З послугою «Оптичний Інтернет» Ви отримаєте доступ до Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с. Отже Ви зможете насолоджуватись можливостями Інтернет по максимуму: дивитись фільми у HD-якості онлайн, грати в онлайн-ігри з друзями та спілкуватись з близькими у відео-чатах! Підключитись просто, адже Вам не потрібен модем або інше додаткове обладнання. Переваги: Високошвидкісний безлімітний Інтернет Цілодобова сервісна підтримка Вартість від 65 грн/міс Підключення всього за 1,20 грн! хтось користуєцця для нашого міста непогана ціна цікавлять відгукі що і як. http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/fttb
  13. маю також знижку на 92 бензін на 2грн але машину продав давно зара на дизелі катаюсь а смс з бензіна іде
  14. Підкажіть де можна замінити якісно рідину гідропідсилювача на фіат добло 1.3.Зара меньше уровня в бачку а що долити незнаю того і виникло питання заміни.
×
×
  • Створити...