Перейти до змісту

McLaren

Учасники
  • Постів

    145
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий
  1. Цікаво по якому радіо таке передають. На онеті станом на 02.11.09 14:39 було тільки таке: "Sześćdziesiąt siedem (67) osób zmarło dotychczas wskutek epidemii grypy na Ukrainie - poinformował wiceminister zdrowia Ukrainy Wasilij Lazorisziniec.". Оригінал статті тут.
  2. Тема розділилась на дві групи, хто кричить, що проти штрафів, висуває думки типу бадатись там з міліцією, спорити, нарушати і спорити, нарушати і спорити.Доводити, що вони хороші, але то сувора палка бюрократії їх так безпощадно примушує робити неправильно. Але ж то ще треба голову ясну мати, щоб змогти щось довести, а не просто очі на лоб і в крик. А друга група собі спокійненько сприйняла нововведення, їздить як треба, якшо порушить, заплатить і буде знати за що заплатив(ла). Ну мені так здалось принаймі. Для себе ж вибір я зробив.
  3. Нє народ, я шось трошки не можу зрозуміти логіку. Тільки підняли штрафи (за що їм величезне дякую!), на дорогах робиться спокійніше, зразу в крик, що за бардак, такі високі штрафи. А ти (ти - це узагальнена персона, яка так проти штрафів) поїдь наприклад в так кохану нами Європу за їхній порядок, і поцікався які у них штрафи, і які заробітні плати, щоб переконатись шо співідношення з.п/штраф для них ой яке немаленьке. Чи для нас краще тут не лаятись на штрафи, проте кожен день оновлювати топік про автомобільні аварії??? Тоді, як похідним, постає запитання: народ, ми всі так прагнем жити в культурному суспільстві, де панує порядок, але коли такий порядок починають встановлювати (я не маю на увазі що оці штрафи, це свідчення того що влада прозріла, і зрозуміла що в країні таки бардак і порядок потрібно починати наводити, аж ніяк), ми в крик, нам бачите так не подобається. Ви думаєте в Німеччині, наприклад, не плюють на тротуар, чи жувальну гумку не викидають на тротуар (чи який там тротуар, там така дикість, що навіть в лісі ніхто собі не дозволить такого), тому що природу вони всі так поголовно люблять? Ага, вже. Бо знає, що як кине, то стільки влуплять штрафу, що до кінця життя на ту жуйку дивитись не захочеться. Так що моя думка така, тільки там буде починатись порядок, де панують жорстокі покарання. Інакшими методами людство, поки що, наводити порядок не навчилось.
  4. Ну добре. Нарахунок шуму: через скільки українських сіл проходять насичені магістралі (наприклад дорога Луцьк - Київ, Луцьк - Львів), а там як вантажівка проїде то шуму ого-го, і то за декілька метрів від будівель, і аварійність велика. Чому ж не піднімається питання про побудову об'їздних наприклад? А від цього запасного аеропорту незручностей, думаю, буде значно менше ніж переваг від нього.
  5. Вот як гаражи переміщати треба, коли під рукою нема крана ! В гаражі ставлять жигуля старого, а ця тойотка буквально дня два як появилась у дворі.
  6. В колекцію Там-Тама. Стоять всі нормальні рівно, було ще два місця. Но мастер Х ламає всі стереотипи парковки, і з двох місць робить одне.
  7. Цікава ситуація, справа у тому, що в УкрСоцБанк є акція на кредити на авто, але обово'язковою умовою тієї акції є страхування у їхній страховій. з УкрСоцБанком "Волинь - Авто" працює. Що виходить... і той і той має свої обов'язкові страховки. І чия виграє?
  8. McLaren

    Волинь - Авто

    Ось збирались купувати автомобіль на "Волинь - Авто", і вже залишився тиждень до її привезення, як вияснилось, що дана організація продає автомобілі лише зі своєю страховкою. Машина береться у кредит. Хотілось би запитати, чи має право вона нав'язувати покупцю свою страхову компанію. І можливо все таки комусь вдалось придбати там автомобіль у кредит, без їхньої "люб'язної" допомоги у страхуванні?
  9. McLaren

    Дійшли слухи

    Хто дивився Аверс? сказали: "Маньяка досі не зловили, бо його нема. Було два вбивства, які вже розкриті, і ніякого маніакального характеру вони не мають. А начальство по вулицях ходить, щоб просто заспокоїти громадян." (коротко зміст репортажу).
  10. Хороша поліклініка "Протезист", біля готелю профспілок на Відродження 26Б, тел. 712842. Рекомендую Лесю Несторівну. Лікар хоч і не з дешевих (десь гривень 200-300 одна пломба, приблизно), но зато лікує прекрасно. Більше там нічого не робив, тому остальних лікарів не знаю. Мої знайомі там робили собі метало-кераміку, теж дуже задоволені.
  11. І чогось у водія боліда, міміка лиця була така налякана-налякана, а у водіїв сейфті-карів така сердита-сердита
  12. Вчора випадок був, на перехресті Відродження і Ровенської, якийсь пацан на пасаті по зустрічній смузі їхав ну кілометрів з 80 точно, а за ним дві мєнтовкі з мігалками доганяють. Питається куда ідіот тікає,номера все рівно вже запомнили, стань і здайся. Машину на штрафплощадку відженуть і все на тому. А то тим тіканням ще може біди наробити, і собі і людям.
  13. цитата ЗВІДСИ а на форум (http://brody.com.ua/forum/showthread.php?t=516&page=56) дійсно не зайти, звичайно може перевантаження сервера. Но глянем на фотки коли включиться форум, якщо вони ще там будуть звичайно
×
×
  • Створити...